Меню
Кошница

Блог RSS Feed

12 фев Как да звукоизолираме  дома си?
0 642
В съвременният урбанизиран начин на живот, комфортът на живота ни е силно зависим от тишината. Дали заради градският шум или заради шумни съседи, силните звуци могат да бъдат изолирани и сведени до м..
05 фев ПОДГОТОВКА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ЛАМИНАТ
0 744
Ламинираният паркет е предпочитано покритие за под на българският потребител. Със своята лесна за поставяне система и неизброимо разнообразие от десени, той може да посрещне нуждите на всеки потребите..
05 фев НОВ ЛАМИНАТ. Как да изберем?
0 669
Ламинираният паркет се наложи, като една от най-предпочитаните подови настилки на българският пазар. Един бюджетен заместител на естественото дърво, той има редица характеристики, които го правят ..
10 яну МЕБЕЛИ ЗА БАНЯТА
0 981
Банята е онова място в дома, където можем да се уединим, да се погрижим за себе си. Макар че най-често то е най-малко по размери в сравнение с другите стаи, не би трябвало да пренебрегваме неговото о..
05 яну КАК ДА ИЗБЕРЕМ РАЗМЕРА НА ПЛОЧКИТЕ В БАНЯТА
Profesional 0 1045
Банята е ключово помещение във всяко жилище или офис. Не рядко ремонтът на банята е един от най - сложните етапи в обновяването или строителството, пред вид на колко специфични изисквания трябва да о..
29 дек ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРА НА БАНЯТА ПРЕЗ 2024
0 823
Банята е важна част от всяко жилище. Тя има особени изисквания пред вид нейната функционалност. Това не означава, че дизайнът трябва да остане на заден план. Напротив. От съществено значение е да прев..
22 дек Използване на изкуствена зеленина в интериора
0 803
Последните тенденции в интериорният дизайн ни връщат към връзката с природата. Все повече се налагат неутралните цветове, неправилните форми, за да се създаде усещането за покой и уединение. Можем да..
20 дек КОМБИНИРАНЕ НА ДЕКОРАТИВНИ ПОКРИТИЯ В ИНТЕРИОРА
0 815
КОМБИНИРАНЕ НА ДЕКОРАТИВНИ ПОКРИТИЯ В ИНТЕРИОРА Интериорът на всяко помещение следва предназначението, функционалността и индивидуалните стилови предпочитания. Благодарение на разнообразието от декора..
07 дек Как да изберем най-подходящи дюбели за топлоизолация
0 724
Как да изберем най-подходящи дюбели за нашата топлоизолация Дюбелите за топлоизолация са предназначени за механично закрепване на топлоизолационни плоскости от експандиран ( EPS ) и екструдиран пено..
01 дек Иглолистни пелети с висока калоричност, клас А1
0 759
Иглолистни пелети с висока калоричност, клас А1Пелетите, които предлагаме са произведени от чиста и здрава трупна дървесина, без кори или други примеси. По този начин те гарантират икономии при отопле..
28 ное Защо да изберем лепилата BAUCEM
0 908
BAUCEM (Бауцем) са утвърдена българска марка на нашият пазар. С високо технологичните си разработки, от фирмата гарантират високо качество на продуктите си и сигурни резултати от употребата им. Една ..
24 ное Винилов Сайдинг
0 906
Финалният етап от полагането на система за топлоизолация е изборът на финишно покритие.Освен традиционните мазилки, все по-често се предпочита полагането на винилов сайдинг.Сайдинг облицовките могат д..
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)