Меню
Кошница

Гранитогрес и Теракота

Гранитогрес и Теракота

Гранитогрес и Теракота

Предлагаме ви качествен и гранитогрес и теракота за вашият дом, офис и вила. Можете да изберете предпочитан цвят, размер и текстура от десетките ни предложения.

Теракотата е по-лека, и лесна за поставяне.  Тя е по - бюджетното решение. Недостатъкат  й е, че не е толкова устойчива на механично нараняване.  Освен това тя може да се използва само за затворени помещения. Гранитогресът, въпреки по-високата си цена, е предпочитан заради изключителната си здравина. Той е по-тежък и изисква умело поставяне, но е изключително устойчив.

Гранитогресът и теракота са изключително лесни за поддръжка.  Лесно се комбинират със други материали.

Гранитогресът може да използвате както в интериора така и в екстериора, тъй като е устойчив на големи температурни амплитуди. За екстериор или за под във влажни помещения изберете такъв, който има по грапава текстура, за да се избегне опасността от подхлъзване. Той е задължителнен и в помещения с подово отопление.

Когато решите да комбинирате гранитогрес и теракота вижте нашите предложения за серии за баня, където ще откриете красиви комплекти от двата вида плочки.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Гранитогрес и Теракота, така и от Баня.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!