Меню
Кошница

Шкурки

Шкурки
Абсолютно изскване е, че за правилния ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Шкурки спадаща към Чукове, Тесли, Пили, Шкурки.
Главна характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще изградят една модерна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Шкурки


За по-креативен и модерен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите на разумни цени и доставка до София - област, Пловдив, Кюстендил, Монтана, Габрово.
За големи и обемисти поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да изберете най-подходящите, модерни и актуални артикули както от категорията Шкурки, така и от Електрически Инструменти.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 2140114
шкурка на метър - бяла Р 40. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,в..
1.08лв.
без ДДС:0.90лв.
N: 2140108
шкурка на метър - бяла Р 60. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,в..
0.97лв.
без ДДС:0.81лв.
N: 2140109
шкурка на метър - бяла Р 80. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,в..
0.91лв.
без ДДС:0.76лв.
N: 2140113
шкурка на метър - бяла Р100. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,вс..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 2140107
шкурка на метър - бяла Р120. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,вс..
0.82лв.
без ДДС:0.68лв.
N: 2140110
шкурка на метър - бяла Р150.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,всякакви..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 2140115
шкурка на метър - бяла Р180. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,вс..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 2140111
шкурка на метър - бяла Р220.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,всякакви..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 2180024
шкурка на метър - бяла Р 240. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 2140112
шкурка на метър - бяла Р320. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,вс..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 21800400
шкурка на метър - бяла Р 400. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове, шайби,шкурки,отвертки,гаечни ключове,..
0.83лв.
без ДДС:0.69лв.
N: 2140121
шкурка на метър - червена 40Цената е на лин.м.Продава се на топче от 25м.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,..
1.54лв.
без ДДС:1.28лв.
Показва 1 до 12 от 140 (12 страници)