Меню
Кошница

Изолационни Пана Стандарт

Изолационни Пана Стандарт
За всеки собственик на имот е важно да е информиран, че за правилния ремонт на дома е задължително използването на продукти от категорията Изолационни Пана Стандарт спадаща към Пана.
Главна характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще допринесат за една иновативна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Изолационни Пана Стандарт


За по-завършен и съвременен ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите на конкурентни цени и доставка до София - град, Бургас, Кюстендил, Видин, Габрово.
За обемисти и големи поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Екипа от специалисти на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Изолационни Пана Стандарт, така и от Eps - Епс.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 61100043
изол.пано мин.фазер ПЛАНЕТ 13/600х600мм.Изо л. пано мин.фазер планет 13/600х600мм. Финишни Интериорни решения за Топлоизолация - Изолационни Пана Стандарт на перфектни цени от Професионал - магазин за строителни материали online...
4.68лв.
без ДДС:3.90лв.
N: 6110018
Изолационно пано - Пано за окачен таван минерал-фазерно Америка 11мм /600х600/Цена: 7.64лв. кв.м.Размери: ширина: 600мм, дължина:600мм, дебелина:11ммОкачените тавани от минералфарезни пана е едно добро решение за скриване на неравности, пукнатини, инсталации по таваните на вашия дом или офис.  ..
2.75лв.
без ДДС:2.29лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)