Меню
Кошница

Покрив

Покрив
Покривът е от най-важните елементи на всяка сграда. От него до голяма степен зависи дълготрайността на сградата,  енергийната ефективност, както и условията на обитаване. Днес на пазара се предлагат различни видове керемиди, изборът им за дадена сграда зависи от много фактори, които могат да бъдат района в който се намира (от гледна точка на архитектурните му особености), разположението на сградата, архитектурата на самата сграда, естетическите усещания. За вашия покрив ви предлагаме богат избор на керамични керемиди, битумни керемиди, метални керемиди, бетонни керемиди, различни профилни листове, както и покривни прозорци и изходи.


За всеки притежател на имот е важно да има информация, че за трайния ремонт на дома е задължително използването на продукти от категорията Покрив спадаща към Строителство.
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще допринесат за една съвременна визия на уютната Ви вила, къща, апартамент или офис.

Покрив


За по-нестандартен и съвременен ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите Аксесоари за Покрив, Дървен Материал, Подпокривна Изолация, Керемиди, Улуци, на конкурентни цени и доставка до област София, Пловдив, Кърджали, Пазарджик, Ловеч.
За обемисти и големи поръчки можем да подсигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Екипа от специалисти на Професионал ЕООД ще Ви съдейства и насочва с удоволствие, за да откриете най-подходящите, актуални и модерни артикули както от категорията Покрив, така и от Хидроизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!