Меню
Кошница

Циментови Керемиди

Циментови Керемиди

Циментовите керемиди предлагат по-добри звукови и топлоизолационни свойства, които намаляват разходите за отопление през зимата. Те представляват заместител на глинената (керамичната) керемида, която е необходимо да бъде изпечена, което оскъпява производството. Този вид керемиди се произвежда от цимент, който е по-евтин от глината, а следователно цената им е по-ниска. Можете да разгледате нашия асортимент на сайта и да се свържете с нас за консултация. Нашата цел е да ви помогнем да направите правилния избор за покривен материал и аксесоари.Неопровержима истина е, че за правилния ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Циментови Керемиди спадаща към Керемиди.
Главна характеристика на материалите е тяхната устойчивост, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще придадат една нова визия на изискания Ви апартамент, офис, къща или вила.

Циментови Керемиди


За по-завършен и съвременен ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с допълващи материали от секциите на добри цени и доставка до София - град, Русе, Кюстендил, Пазарджик, Габрово.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с удоволствие, за да помогне и асистира подберете артикули както от категорията Циментови Керемиди, така и от Покрив.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 880009
Техническа характеристика: вид на продукта: застъпваща се керемида с правилен преден ръб дължина: 420 мм широчина: 330 мм дължина на окачване: 398 мм покривна широчина: >300 мм дулбочина на профила: 35 mm маса: 4,400 кг. вариране в размерите: съответства механична устойчивост: >2000 Н реакция..
1.24лв.
без ДДС:1.03лв.
N: 880014
Капак техносим за средна/ниска вълна черЗа устойчив покрив - Циментови Керемиди на добри цени от Професионал - склад на едро за строителни материали...
3.71лв.
без ДДС:3.09лв.
N: 880002
Капак начален техносим средна/ниска вълна черенЗа устойчив покрив - Циментови Керемиди на по-добри цени от Професионал - борса за търговия на едро и дребно със строителни материали...
9.86лв.
без ДДС:8.22лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)