Меню
Кошница

Машини за Фаянс и Теракот, за Пръскана Мазилка, Ливер Помпи

Машини за Фаянс и Теракот, за Пръскана Мазилка, Ливер Помпи
Всеизвестен факт е, че за качествения ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Машини за Фаянс и Теракот, за Пръскана Мазилка, Ливер Помпи спадаща към Ръчни Инструменти.
Главна характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще придадат една иновативна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Машини за Фаянс и Теракот, за Пръскана Мазилка, Ливер Помпи


За по-завършен и уникален ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите на добри цени и доставка до София - град, Пловдив, Кюстендил, Видин, Троян.
За обемисти и големи поръчки можем да подсигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да подберете най-подходящите, актуални и модерни артикули както от категорията Машини за Фаянс и Теракот, за Пръскана Мазилка, Ливер Помпи, така и от Електрически Инструменти.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 5170026
машина за пръск.маз.мет.зъби При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и ..
18.48лв.
без ДДС:15.40лв.
N: 5170012
машина за фаянс и теракот 700мм МТХ ПРОФЕСИОНАЛМашината има само една водеща релса - I-образна шина, изработена от специална легирана стомана. Каретката обхваща релсата от двете страни, и се движи чрез сачмен лагер. Специални болтове регулират луфта между релсата и каретката и резултатът е максималн..
158.08лв.
без ДДС:131.73лв.
N: 5240009
помпа за течности средна. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробив..
5.57лв.
без ДДС:4.64лв.
N: 5170052
ролка за машина за теракот 15мм. средна. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви ..
4.16лв.
без ДДС:3.47лв.
N: 5170053
ролка за машина за теракот 22мм.голяма. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви р..
2.90лв.
без ДДС:2.42лв.
N: 5170063
ролка за машина за теракот-малка к-т- ШЖ. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви..
2.15лв.
без ДДС:1.79лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)