Меню
Кошница

Капаци, Казанчета и Арматура

Капаци, Казанчета и Арматура

Капаци, Казанчета и Арматура

Оборудвайте вашата тоалетна с предлаганите от нас тоалетни казанчета и капаци за тоалетна чинии. Тук ще намерите разнообразие от тоалетни казанчета, които да отговарят на наличното ви пространство и личните ви предпочитания. Към тях можете да откриете и необходимите ви механизми или елементи, за да сте спокойни че те ще функционират в пълна изправност.

Комбинираните капаци със седалки на утвърдената марка Санитаплас се предлагат в различни цветове.Екипа от специалисти на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Капаци, Казанчета и Арматура, така и от Смесители и Душ Системи.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 10011
тоалетен капак бял  ДрагоевоСанитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак бял др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на изгодни цени от Профес..
14.86лв.
без ДДС:12.38лв.
N: 100157
Тоалетен капак РИО БИЙЧ W302801 бялШирина: 38 смДължина: 45 смМатериал: ДуропластТази тоалетна седалка ще ви донесе както комфорт, така и добър естетически вид. Произведена в България, от качествени материали и отличен дизайн.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, С..
17.06лв.
без ДДС:14.21лв.
N: 90190
тоалетен капак егейс Драгоево Санитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак егейс др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на конкурентни цени от Про..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 10012
тоалетен капак жълт/сахара  ДрагоевоСанитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак жълт / сахара др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на разу..
14.82лв.
без ДДС:12.35лв.
N: 10013
тоалетен капак зелен  Драгоево Санитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак зелен др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на Топ цени от Профе..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 10014
тоалетен капак кафяв  Драгоево Санитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак кафяв др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на добри цени от Про..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 10016
тоалетен капак мрамор  Драгоево Санитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак мрамор др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на по-добри цени о..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 90191
тоалетен капак пергамон  ДрагоевоСанитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак пергамон др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на перфектни це..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 10017
тоалетен капак розов  ДрагоевоСанитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак розов др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на достъпни цени от П..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 10018
тоалетен капак син  Драгоево Санитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак син др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на цени на едро от Профе..
14.39лв.
без ДДС:11.99лв.
N: 90152
тоалетен капак уиспърблу ДрагоевоСанитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.Тоалетен капак уиспърблу др.Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на изгодни цени от ..
12.52лв.
без ДДС:10.43лв.
Показва 1 до 12 от 57 (5 страници)