Меню
Кошница

Полиетиленови Тръби и Фитинги

Полиетиленови Тръби и Фитинги

Полиетиленовите тръби се използват широко за битови канализационни системи. Те се характеризират с много добри физикохимични свойства и придобиват все по-голямо значение във водопроводните и канализационните мрежи, противопожарните инсталации, пречиствателните станции за отпадъчни води, напоителните и дренажните системи. Сред предимствата им са ниското съпротивление на стените на тръбите, дължащо се на високата им степен на гладкост, която предотвратява натрупването на отлагания, еластичността им и дългият им експлоатационен живот. Тези тръби се характеризират и с висока устойчивост на удар, ниски температури, спукване и др.

При подземното полагане на тръбите е препоръчително те да се полагат на дълбочина от поне 100 см от повърхността. По отношение на леглото на полагане, специалистите препоръчват да се обърне внимание на траншеята, в която ще се полагат тръбите. Не се допуска тръбите да контактуват с твърди предмети като камъни и други. Препоръчва се тръбите да не се полагат директно на дъното на изкопа, а върху легло от пясък или друг фин материал. Сред изискванията е и леглото за полагане на тръбата да е с напълно равна опорна повърхност и да се осигури равномерното разпределяне на натоварванията по цялата дължина на тръбопровода.

Отгоре тръбите се засипват с фин материал, по възможност се препоръчва използването на пясък. Добре е уплътняването да се извършва на ръка, докато при механичното съединяване на тръбите се използват механични фитинги, които могат да бъдат пластмасови или метални. Фитингите могат да бъдат за многократно ползване или трайно монтирани. При нас ще откриете разнообразие от ПЕ тръби с различни параметри, както и всички необходими фитинги.


Абсолютна истина е, че за добрия ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Полиетиленови Тръби и Фитинги спадаща към В и К.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще създадат една иновативна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Полиетиленови Тръби и Фитинги


За по-цялостен и модерен ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите Полиетиленови Тръби, Полиетиленови Фитинги на конкурентни цени и доставка до област София, Пловдив, Ямбол, Видин, Ловеч.
За по обемисти поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства точно, за да откриете най-подходящите, модерни и актуални артикули както от категорията Полиетиленови Тръби и Фитинги, така и от Обков.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
N: 3080059
ПЕ водовземна скоба 40 х 1. Тръби от полиетилен с висока плътност (PEHD) и фитинги за тях...
2.05лв.
без ДДС:1.71лв.
N: 3080060
ПЕ водовземна скоба 40 х 3/4. Тръби от полиетилен с висока плътност (PEHD) и фитинги за тях...
2.56лв.
без ДДС:2.13лв.
N: 3080079
ПЕ водовземна скоба 63 х 1 1/2. Тръби от полиетилен с висока плътност (PEHD) и фитинги за тях...
4.30лв.
без ДДС:3.58лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)