Меню
Кошница

Пелети

Пелети

Дървесните пелети обикновено са цилиндрична форма със счупени краища, с дължина обикновено от 5 mm до 40 mm и диаметър от 4 мм до максимум 25 mm. Съдържанието на влага в дървесните пелети обикновено е по-малко от 15% и те имат съдържание на пепел до 3%. Пелетите обикновено се произвеждат със специални пелетни машини.

Предимствата на Пелети от Иглолистна дървесина в сравнение с дървените трупи или дървесните стърготини е възможността за оптимизиране на изгарянето поради еднородното гориво, намалените разходи за транспорт поради повишената обемна плътност на горивото и подобряването на топлинните и горивните свойства, което от своя страна обуславя и по-ниските Цени на пелети спрямо алтернативните източници на отопление.

Дървесните пелети се произвеждат предимно от остатъците, останали от процеса на рязане, когато трупите се превръщат в дървен материал и други продукти от дърво с висока стойност. Все по-често остатъците от добива в гората и нискокачествените трупи, веднъж оставени като отпадък, също са източник на суровина за дървесни пелети. Чрез производството на дървесни пелети от влакна, които някога са били изгорени или изоставени, секторът на дървесните пелети намалява отпадъците и превръща тези отпадъци в ценно, нисковъглеродно биогориво, което води и до формирането на разумни Пелети цени за домакинствата.

Най-разпространени Видове пелети са: Иглолистни пелети, Дъбови пелети, Букови пелети, Слънчогледови пелети
За всеки собственик на имот е важно да има информация, че за правилния ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Пелети спадаща към Отопление .
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще придадат една модерна визия на изискания Ви апартамент, офис, къща или вила.

Пелети


За по-креативен и съвременен ремонт на Вашия дом е разумно изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите на изгодни цени и доставка до София - град, Бургас, Хасково, Пазарджик, Ловеч.
За големи и обемисти поръчки можем да подсигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага правилно, за да подберете най-модерните, актуални и съвременни артикули както от категорията Пелети, така и от Соларни Системи.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: peleti-1
Иглолистни пелети с диаметър 6 мм. на цена 10.20 лв. за торба 15 кг. Иглолистните пелети са компресирана форма на дървесна биомаса, използвана като екологична, нисковъглеродна алтернатива на традиционните изкопаеми горива. Като източник на възобновяема енергия дървесните пелети осигуряват най-доброт..
10.20лв.
без ДДС:8.50лв.
N: 120005
ПЕЛЕТИ в торби по 15кг.ЦЕНА ЗА 1 ТОН - 561 лв. БЕЗ ДДС Цена за 1 палет - 663 лв. без ДДС 1 ПАЛЕТ - 78 торби - 1,170 тонаВ рамките на Велико Търново - ТРАНСПОРТЪТ Е БЕЗПЛАТЕНПелети от Иглолистна дървесина с диаметър 6 мм Пелетите се използват широко като гориво за автоматизирани котли, както битови,..
10.20лв.
без ДДС:8.50лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)