Меню
Кошница

Подпокривна Изолация

Подпокривна Изолация

Подпокривната изолация е важен елемент в конструкцията на покрива, който осигурява топлоизолация и защита на къщата от влага и конденз. Тази изолация е разположена под покривната облицовка, като може да бъде изработена от различни материали.

Подпокривната изолация има за цел да запази топлината в дома и да намали енергийните разходи. Тя е от основно значение за осигуряване на комфорт на обитателите и защита на сградата от атмосферните влияния.

Нашата гама от продукти е изработена от висококачествени материали, осигуряващи икономия и енергийно ефективни решения за поддържане на постоянни температури. Разгледайте нашите продукти и изберете кой е най-подходящ за вашия строителен проект с Професионал.Неоспорим факт е, че за добрия ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Подпокривна Изолация спадаща към Покрив.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната устойчивост, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще придадат една съвременна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Подпокривна Изолация


За по-цялостен и модерен ремонт на Вашия дом е разумно изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите на конкурентни цени и доставка до София - област, Бургас, Ямбол, Пазарджик, Троян.
За по обемисти поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства точно, за да откриете най-подходящите, модерни и актуални артикули както от категорията Подпокривна Изолация, така и от Строителство.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 60350001
дифузна мембрана 80м.кв 170гр VENTTEXТрислойно подпокривно фолио. Паропропускливо подпокривно фолио, подходящо за всички скатни покриви, за вентилирана покривни констукции, като пародренаж и за плътна дъсчена обшивка.Позволява контролирано преминаване на водните пари, като предотвратява появата на..
163.00лв.
без ДДС:135.83лв.
N: 60320022
Материал: Паропропускливо трипластово покривно фолио (между два PP пласта има отворена паропропускливо, водоустойчива РЕ мембрана) Сфера на приложение: проускащо изпаренията подпокривно фолио, свободно окачено при покриви с ъгъл на наклона над 20°, при покриви с ъгъл на наклон над 15°, поставено на ..
72.28лв.
без ДДС:60.23лв.
N: 925106
дифузна мембрана 75м кв. ЛИНДАБ BASIC 100.Паропропускливо подпокривно фолио, подходящо за всички скатни покриви, за вентилирана покривни констукции, като пародренаж и за плътна дъсчена обшивка.Позволява контролирано преминаване на водните пари, като предотвратява появата на влага и конденз в подпо..
222.40лв.
без ДДС:185.33лв.
N: 60350005
дифузна мембрана 80м.кв 115гр ХОМЕРПаропропускливо подпокривно фолио, подходящо за всички скатни покриви, за вентилирана покривни констукции, като пародренаж и за плътна дъсчена обшивка.Позволява контролирано преминаване на водните пари, като предотвратява появата на влага и конденз в подпокривн..
115.28лв.
без ДДС:96.07лв.
N: 60320025
дифузна мембрана 75м.кв 120грПаропропускливо подпокривно фолио, подходящо за всички скатни покриви, за вентилирана покривни констукции, като пародренаж и за плътна дъсчена обшивка.Позволява контролирано преминаване на водните пари, като предотвратява появата на влага и конденз в подпокривното прос..
88.38лв.
без ДДС:73.65лв.
N: 911306
дифузна мембрана 75м кв подсилена ЛИНДАБ LAF75. Паропропускливо подпокривно фолио, подходящо за всички скатни покриви, за вентилирана покривни констукции, като пародренаж и за плътна дъсчена обшивка.Позволява контролирано преминаване на водните пари, като предотвратява появата на влага и конденз в..
318.48лв.
без ДДС:265.40лв.
N: 60350003
битум насмолена хартия със зебло ИЗОТОП 15м.кв.Черната хартияпредставлява картон импрегниран със суров битум. Тя е отличен хидроизолационен материал, използващ се при изолация на скатни покриви. Хартията се поставя под керемидите.Битум насмолена хартия със зебло изотоп 15м.кв.За издръ..
27.83лв.
без ДДС:23.19лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)