Меню
Кошница

Флашки и Метчици

Флашки и Метчици
Абсолютна истина е, че за добрия ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Флашки и Метчици спадаща към Пробивни Инструменти за Дърво и Метал.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната устойчивост, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще придадат една съвременна визия на уютната Ви вила, къща, апартамент или офис.

Флашки и Метчици


За по-креативен и модерен ремонт на Вашия дом е разумно изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите на разумни цени и доставка до София, Русе, Ямбол, Видин, Севлиево.
За големи и обемисти поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с удоволствие, за да подберете най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Флашки и Метчици, така и от Електрически Инструменти.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 5267092
флашка 1“ за винторезка.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивн..
7.19лв.
без ДДС:5.99лв.
N: 5260166
флашка М 10.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструмент..
6.77лв.
без ДДС:5.64лв.
N: 5260168
флашка М 5.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти..
6.05лв.
без ДДС:5.04лв.
N: 5260169
флашка М 6.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти..
3.36лв.
без ДДС:2.80лв.
N: 5260170
Флашка м 8За майстора в теб - Пробивни Инструменти - Флашки и Метчици, Инструменти за Дърво, Инструменти за Метал на по-добри цени от Професионал - магазин за строителни материали онлайн...
6.28лв.
без ДДС:5.23лв.
N: 5260205
върток за флашка 1/2“ и 3/4“.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пр..
27.05лв.
без ДДС:22.54лв.
N: 5269002
върток за флашка 4бр к-т М3-М14.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и..
22.06лв.
без ДДС:18.38лв.
N: 52630001
метчик М 12х1.75.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инстр..
15.39лв.
без ДДС:12.83лв.
N: 5260162
метчик М 14.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструмент..
11.28лв.
без ДДС:9.40лв.
N: 5260144
метчик М 4.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструмент..
4.60лв.
без ДДС:3.83лв.
N: 5260145
метчик М 5.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструмент..
5.04лв.
без ДДС:4.20лв.
N: 5260146
метчик М 6.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструмент..
8.51лв.
без ДДС:7.09лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)