Меню
Кошница

Вата

Вата

Минералната вата е един от основните продукти, използвани за топлоизолация, звукоизолация и звукопоглъщане. Ватата е неорганичен материал, който се получава чрез обработка на вулканична скала и различни минерални суровини при температура от около 1600 °C. Тя може да бъде импрегнирана, което я прави хидрофобна и да позволява поетата вода да се изпарява. Материалът осигурява противопожарна защита. Минералните вати се делят основно на два големи вида – каменни и стъклени

При нас може да намерите подбрани стоки и материали, точно подхождащи за Вашия стил.
В продуктовата група Вата ще откриете широк асортимент продукти на конкурентни цени за гр. Велико Търново и Северна България.

Вата цени

Надежните материали от група Вата, които Ви препоръчваме са неделима част от по-общата категория Строителство, от която може да откриете всичко необходимо, за обстоен ремонт на вилата или апартамента.
Подготвеният екип на Професионал ЕООД с голямо удоволствие ще Ви съдейства и насочва, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни материали лично за Вас.

Идеи за дома

Модерните течения са към все по-цветното оформление на дома и смесването на разнообразни стилове – индустриален, скандинавски или средиземноморски стил.

Нежните топли и студени тонове на предлаганите от нас 3D Декоративни панели, Декоративна стенна ламперия и Декоративни Мазилки ще допринесат за Вашата хармоничност и уникалност, като същевременно ще придадат класа и баланс на Вашият дом.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
Безкомпромисно качество на атрактивни цени.
Строителна борса с атрактивен шоурум във Велико Търново.За всеки човек е важно да има информация, че за правилния ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Вата спадаща към Топлоизолация.
Главна характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще създадат една нова визия на уютната Ви вила, къща, апартамент или офис.

Вата


За по-цялостен и нестандартен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите Стъклена Вата, Каменна Вата на разумни цени и доставка до София - град, Пловдив, Хасково, Монтана, Габрово.
За големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви съдейства и насочва правилно, за да съдейства и насочва подберете артикули както от категорията Вата, така и от Топлоизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!