Меню
Кошница

Релси и Аксесоари

Релси и Аксесоари
За всеки притежател на имот е важно да има информация, че за правилния ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Релси и Аксесоари спадаща към Обков.
Главна характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще изградят една модерна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Релси и Аксесоари


За по-креативен и съвременен ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите на разумни цени и доставка до София - област, Пловдив, Кюстендил, Монтана, Габрово.
За големи и обемисти поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да изберете най-подходящите, модерни и актуални артикули както от категорията Релси и Аксесоари, така и от Железария.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
релса за перде 4м два реда чело ам.орех
По заявка
N: 71604
релса за перде 4м два реда чело ам.орех. Продуктът се предлага само в базата във Велико Търново и не се изпраща с куриер.Предлагаме разнообразие  от алуминиеви и пластмасови лайсни, релси и  ПВЦ корнизи. Ниски цени и отлично качество...
25.81лв.
без ДДС:21.51лв.
N: 7160036
релси за пердета 4.0м ПВЦ два реда. Професионал Ви предлага разнообразие от релси за пердета – пластмасови и метални, ъгли, конзоли и щипки за тях.Над 3.5м не се пращат по куриер..
6.12лв.
без ДДС:5.10лв.
N: 71600045
релси за пердета 4м ПВЦ два реда с ЧЕЛОПродуктът се предлага само в базата във Велико Търново и не се изпраща с куриер...
15.52лв.
без ДДС:12.93лв.
N: 71641212
тапа пластм. за релса/корниз ПВЦ два реда с чело..
1.16лв.
без ДДС:0.97лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)