Меню
Кошница

Общи Условия за пазаруване в онлайн магазин на „Професионал ЕООД”

Добре дошли в онлайн магазина на „Професионал ЕООД”. Ние предлагаме само оригинални стоки на световни марки и производители на конкурентни цени. Всички артикули са налични в нашия склад. Използването на този уеб-сайт означава, че вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира информацията на сайта.


1. Условия за поръчка:

          Пазаруването от нас не изисква задължителна регистрация. При натискане на бутона „Плащане” в кошницата, ви излизат полета, които трябва да попълните, като най-важните са: име, адрес на електронната поща (e-mail), на който да можем да изпратим потвърждение на поръчката ви и телефонен номер, на който да можем да се свържем с вас при необходимост. Този номер е нужен и за изпращането на стоката, както и точен адрес за доставка, ако желаете стоката да бъде доставена до вашата врата. Може да допълните поръчката и по телефона, като доставките се обработват всеки ден до 12:00 ч.. Приетите доставки след този час се обработват и изпращат на следващия ден. Доставката е обикновено за следващия работен ден чрез куриерска фирма Спиди, с опция за преглед преди плащане. Доставката е за сметка на купувача.


2. Право на отказ и връщане на стока:

         Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП,  вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана, целостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. В случай, че решите да върнете стока, моля уведомете ни предварително на e-mail или по телефона, докато получите потвърждение. При връщането на стоките ще получите парите си обратно на следващия работен ден, след като върнатите стоки бъдат получени при нас. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.
 

3. Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

         Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

4. Ценова политика

         Посочените на нашия сайт цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. „Професионал ЕООД” има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

5. Търговски марки

         Всички имена, фирмени знаци и символи на продукти, използвани в този сайт, са търговски марки и са защитени от авторското право, като са притежание на собствениците си.

6. Плащания

         Плащането на стоките се извършва с наложен платеж или чрез банков превод. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.


7. Фирмена политика при събирането на информация и как я използваме?

         Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугите си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или възникнал въпрос, относно дадена поръчка или артикул, и за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Всички права запазени! 
Професионал ЕООД