Меню
Кошница

Грундове и Консумативи

Грундове и Консумативи

Тук при нас може да изберете качествени стоки и материали, точно подхождащи за Вашия стил.
В продуктовата категория Грундове и Консумативи ще откриете разнообразен асортимент продукти на атрактивни цени.

Подходящо предложение за Вашия стойностен избор е да проучите и свързаните с тях продуктови категории като: Битумна Рулонна, Пастообразна. Тези материали ще задоволят и най-придирчивите изисквания и критерии за качество.

Грундове и Консумативи цени

Качествените материали от група Грундове и Консумативи, които Ви препоръчваме са неотменна част от по-общата категория Хидроизолация, от която може да откриете всичко необходимо, за обстоен ремонт на вилата или апартамента.
Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД точно ще Ви помогнем, за да подберете най-подходящите, модерни и актуални артикули лично за Вас.

Идеи за дома

Модерните течения са към все по-цветното оформление на дома и комбинирането на разнообразни стилове – скандинавски, еклектичен или мид-сенчъри модърн стил.

Колоритните багри и окраски на предлаганите от нас 3D Декоративни панели, Декоративна стенна ламперия и Декоративни Мазилки ще допринесат за Вашата елегантност и уникалност, като същевременно ще придадат стил и класа на Вашият дом.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
Безкомпромисно качество на изгодни цени.
Строителна борса с огромна мострена зала във Велико Търново.

N: 21300037
Битумната емулсия предлага широк спектър от приложения включително като грунд или хидроизолационен грунд. Тя е подходяща за студено нанасяне и има отлична прилепване към всички видове строителни материали. Битумният грунд е слабо миризлив и незапалим. Когато се комбинира с цимент и пясък, образува г..
19.30лв.
без ДДС:16.08лв.
N: 60340006
Битумен грунд Изола 18лБитумната емулсия предлага широк спектър от приложения включително като грунд или хидроизолационен грунд. Тя е подходяща за студено нанасяне и има отлична прилепване към всички видове строителни материали. Битумният грунд е слабо миризлив и незапалим. Когато се комбинира с ..
77.00лв.
без ДДС:64.17лв.
N: 60330008
Използва се за антикорозионна защита при метални повърхности и грундиране на бетонни повърхности преди полагане на хидроизолация. Осигурява дълготраен хидроизолационен филм. При грундиране е достатъчно полагането на един слой, но за хидроизолация е нужно да се положат два пласта.Битумната емулси..
22.55лв.
без ДДС:18.79лв.
N: 21300038
Битумната емулсия предлага широк спектър от приложения включително като грунд или хидроизолационен грунд. Тя е подходяща за студено нанасяне и има отлична прилепване към всички видове строителни материали.Битумният грунд е слабо миризлив и незапалим. Когато се комбинира с цимент и пясък, образува гъ..
57.88лв.
без ДДС:48.23лв.
N: 60330002
Използва се за антикорозионна защита при метални повърхности и грундиране на бетонни повърхности преди полагане на хидроизолация. Осигурява дълготраен хидроизолационен филм. При грундиране е достатъчно полагането на един слой, но за хидроизолация е нужно да се положат два пласта.Битумната ем..
69.68лв.
без ДДС:58.07лв.
N: 2020069
водно стъкло 1л Арс./Въл...
3.19лв.
без ДДС:2.66лв.
N: 2020066
грунд бързосъхнещ червен 0.7кг  БРАВА..
4.78лв.
без ДДС:3.98лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)