Меню
Кошница

Система за Сухо Строителство

Система за Сухо Строителство
Сухото строителство се разви и наложи като модерен, рационален начин за изграждане, преустройство, реновиране и саниране. Този метод включва монтаж и сглобяване на конструкции от предварително заготвени строителни елементи и материали, който пести време и средства.

Системите за сухо строителство обхващат различни области на приложение, като стени, тавани и подове, при които изискванията за пожарозащита, звукоизолация, акустичен комфорт, топлоизолация и други са от съществено значение. С Професионал можете да се доверите на изпитаните системи, които предлагаме.
Важна характеристика на материалите е тяхната устойчивост, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще създадат една модерна визия на уютната Ви вила, къща, апартамент или офис.

Система за Сухо Строителство


За по-завършен и стабилен ремонт на Вашия дом е разумно за изпълнението му да се използват подходящи материали от секциите Гипскартон, Сухи Смеси и Шпакловки, Гипсфазер, Циментфазер, Магнезиев Борд, на конкурентни цени и доставка до София - град, Русе, Хасково, Монтана, Севлиево.
За по обемисти поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Екипа от специалисти на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Система за Сухо Строителство, така и от Хидроизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!