Меню
Кошница

Соларни Системи

Соларни Системи

Все повече домакинства създават собствени Соларни системи, като инсталират Соларни панели с мощности от 20Wp до 470Wp, включително и за системи на 12V. Наричани още слънчеви или фотоволтаични панели (или само фотоволтаици), тези соларни системи имат големи предимства и набират все по-висока популярност в България, тъй като инвестицията в тях се възвръща много бързо -  между 4.5 и 8 години в зависимост от конкретните нужди и параметри.

Изначално изискване за качествения ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Соларни Системи.
Особена характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще изградят една модерна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Соларни Системи


За по-цялостен и уникален ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите Соларни Кабели, Соларни Конструкции и Крепежи, Соларни Инвентори, Соларни Панели на разумни цени и доставка до София - град, Пловдив, Кюстендил, Видин, Габрово.
За по обемисти поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви съдейства и насочва правилно, за да изберете най-модерните, актуални и съвременни артикули както от категорията Соларни Системи, така и от Ел. Материали.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!