Меню
Кошница

Грундове и Инпрегнатори

Грундове и Инпрегнатори

"Грундове и импрегнатори" е категория от продукти, специално разработени за подготовка на повърхности преди нанасяне на различни видове покрития, като бои, лакове, мазилки и др. Тази категория съдържа разнообразни продукти с различни функции, като укрепващи, защитни, водоотблъскващи, антикорозионни, антибактериални и други.

Предлагаме на клиентите специализирани продукти, подходящи за почти всички етапи от строителството. В тази категория ще откриете бетонконтакт, дълбокопроникващи продукти, силиконови импрегнатори, продукти за дърво, метал и други.

Грундовете и импрегнаторите могат да бъдат на водна или разтворима в органични разтворители основа, като изборът на продукт зависи от типа и състоянието на повърхността. Тези продукти могат да се използват върху много различни повърхности, като бетон, дърво, метал, пластмаса и други, като осигуряват качествен финиш и продължителна защита.Всеизвестен факт е, че за трайния ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Грундове и Инпрегнатори спадаща към Строителство.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще изградят една съвременна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Грундове и Инпрегнатори


За по-нестандартен и уникален ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с допълващи материали от секциите Грундове, Продукти за Дърво, Продукти за Метал, Продукти за камък на изгодни цени и доставка до област София, Бургас, Кърджали, Мездра, Ловеч.
За големи поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира правилно, за да си харесате най-модерните, актуални и съвременни артикули както от категорията Грундове и Инпрегнатори, така и от Хидроизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
N: 2310013
Висококачествен импрегнант за обработка, защита, оцветяване и краен финиш на дървени повърхности и изделия в екстериор и интериор. Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности. Защитава и предпазва дървесината от дъжд, вода, сняг, UV лъчи и тежки атмосферни условия...
114.69лв.
без ДДС:95.57лв.
N: 2310002
Бохемит Оптимал Форте 1кг готов за употреба е висококачествен, универсален, широкоспектърен, фунгициден и инсектициден импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в интериор и екстериор. Продуктът е на водна основа и при нанасяне попива в повърхностния слой на дървесината, като по този начин я..
13.39лв.
без ДДС:11.16лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)