Меню
Кошница

Топлоизолация

Топлоизолация
Оптимизацията на разходите за енергия е една от най-актуалните теми в днешно време. Все повече хора търсят начини да топлоизолират домовете си не само отвън, но и отвътре. Затова множество строителни фирми се стремят да намерят най-ефективното решение за топлоизолация.

Топлоизолацията е многокомпонентна система, която цели да намали загубата на топлина от сградата, за да се осигури комфорт на живущите в нея. Могат да се използват различни технологии и материали за топлоизолация и освен спестяване на енергия, тя може да предложи и други предимства, като повишаване на стойността на имота след ремонт или подобряване на външния вид на сградата.

Качеството на топлоизолацията е от изключителна важност, тъй като всяка технология има свои тънкости и особености, които са известни на специалистите в областта. Препоръчва се да се намери добър специалист с голям опит в топлоизолацията, вместо да я инсталирате сами.


За всеки собственик на имот е важно да е информиран, че за качествения ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Топлоизолация спадаща към Строителство.
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще допринесат за една модерна визия на изискания Ви апартамент, офис, къща или вила.

Топлоизолация


За по-завършен и уникален ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с допълващи материали от секциите Лепила и Шпакловки за Топлоизолация, Външни Мазилки и Грундове, Eps - Епс, Хпс - Xps, Вата, на изгодни цени и доставка до София - град, Русе, Кюстендил, Пазарджик, Троян.
За големи поръчки можем да подсигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да подберете най-подходящите, актуални и модерни артикули както от категорията Топлоизолация, така и от Хидроизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!