Меню
Кошница

Звуко и Шумоизолация

Звуко и Шумоизолация

Звуко и Шумоизолация


В съвременият, все по - урбанизиран живот, звукоизолацията става ключовелемент в изграждането на жилището.  Високите нива на градски шум, както и гъсто населените градове, намаляват комфорта на съвременият човек. За щастие на пазара вече се предлагат все повече продукти, които могат значитнелно да намалят нивата на шумовота замърсяване, предизвикани от различни източници. Дали става въпрос за шумове идващи от вън, или от вътрешността на сградата, има различни начини с които може да постигнем това.

В идеалният вариант, въпросът със звукоизолацията би трябвало да бъде решен още преди строежът на дадена сграда. Но дори да не е така,  ние можем да ви предложим материали, които да приложите във вече изградени помещения.

Звукоизолационните материали се прилагат на под, стената или таван. Те са изградени от висококачествени материали. Иновативните технологии, които са използвани за производството им, позволяват плътно прилъпване, съответно изолиране на повърхностите. Отблъскват шумовете, идващи по въздушен или конструктивен път. Устойчиви на влага и вода. Антибактериални са и имат изключително дълъг живот. Лесни са за прилагане.