Меню
Кошница

Поцинкована Ламарина

Поцинкована Ламарина

Улуците от поцинкована ламарина са най-широко използваните компоненти в системите за отводняване на покриви. Те се характеризират с висока устойчивост на UV лъчи, температурни промени, както и на дъжд и сняг. Поцинкованите улуци са изработени от горещопоцинкована стомана, което ги прави много здрави и устойчиви на корозия.

Те могат да бъдат използвани за изграждане на отводнителни системи за всички видове покриви - от малки покриви на гаражи и къщи до големи индустриални обекти. Експертите препоръчват използването на поцинковани улуци за изграждане на конструкции в райони с много валежи, защото те са изключително устойчиви на тежките условия. Тези улуци са сравнително достъпни по цена, като предлагат дълготраен експлоатационен живот.Утвърдените имена в бранша твърдят, че за трайния ремонт на дома е задължително използването на продукти от категорията Поцинкована Ламарина спадаща към Улуци.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще допринесат за една съвременна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Поцинкована Ламарина


За по-цялостен и уникален ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите на разумни цени и доставка до София - област, Пловдив, Хасково, Видин, Троян.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира правилно, за да помогне и асистира подберете артикули както от категорията Поцинкована Ламарина, така и от Покрив.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 110007
улук тесен разгъвка 28см. - 1м.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Улук тесен разгъвка 28 см. - 1м.За изд..
7.12лв.
без ДДС:5.93лв.
N: 110021
улук тесен разгъвка 28см. - 2м.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Улук тесен поцинкован разгъвка 28 см. - 2м..
14.22лв.
без ДДС:11.85лв.
N: 110020
улук тесен разгъвка 28см. - 4м.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Улук тесен разгъвка 28 см. - 4мЗа издръжли..
21.65лв.
без ДДС:18.04лв.
N: 110012
улук широк поц.разгъвка 33см 1м При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Улук широк поц.разгъвка 33 см. 1мЗа и..
7.37лв.
без ДДС:6.14лв.
N: 110022
улук широк поц.разгъвка 33см 2м При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Улук широк поц.разгъвка 33 см. 2мЗа и..
14.74лв.
без ДДС:12.28лв.
N: 110001
ъгъл ВЪНШЕН за улук разгъвка 28см.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Ъгъл външен за улук разгъвка 28смЗа изд..
7.56лв.
без ДДС:6.30лв.
N: 110002
ъгъл ВЪТРЕШЕН за улук разгъвка 28см.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Ъгъл вътрешен за улук разгъвка 28смЗа..
7.56лв.
без ДДС:6.30лв.
N: 110006
казанче -ПРАВОЪГЪЛНО-за улук ф80.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Казанче -правоъгълно-за улук ф80За издръ..
6.17лв.
без ДДС:5.14лв.
N: 110011
казанче -ОБЛО-за улук ф100.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Казанче -обло-за улук ф100За издръжлив Покрив ..
8.69лв.
без ДДС:7.24лв.
N: 110010
казанче -ПРАВОЪГЪЛНО-за улук ф100.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Казанче -правоъгълно-за улук ф100За изд..
9.98лв.
без ДДС:8.32лв.
N: 110018
капачка /тапа/ за улук 28см При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Капачка /тапа/ за улук 28смЗа издръжлив Пок..
1.22лв.
без ДДС:1.02лв.
N: 110019
капачка /тапа/ за улук 33см При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изграждането на покривна система, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.Капачка /тапа/ за улук 33смЗа издръжлив Пок..
1.38лв.
без ДДС:1.15лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)