Меню
Кошница

Фасаген Мегахим

Фасаген Мегахим
Всеизвестна истина е, че за трайния ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Фасаген Мегахим спадаща към Мегахим.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще допринесат за една съвременна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Фасаген Мегахим


За по-нестандартен и съвременен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите на добри цени и доставка до област София, Русе, Ямбол, Мездра, Троян.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Фасаген Мегахим, така и от Декоративни Мазилки.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 2050181
фасаген + силикон 15л. МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Фасаген + силикон 15 л. мегаШирока гама от продукти на Мегахим - Фасаген и Външни бои на супер це..
112.80лв.
без ДДС:94.00лв.
N: 260132
фасаген + силикон 2.5л. МЕГАФасаген + силикон 2.5 л. мегаШирока гама от продукти на Мегахим - Фасаген и Външни бои на Топ цени от Професионал - складове за строителни материали...
22.80лв.
без ДДС:19.00лв.
N: 2050182
фасаген 8.5кг. МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Фасаген + силикон 8.5 л. мегаШирока гама от продукти на Мегахим - Фасаген и Външни бои на трайно ниски ц..
68.40лв.
без ДДС:57.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)