Меню
Кошница

Хидроизолация

Хидроизолация

Тук може да откриете професионални материали, точно подхождащи за Вашия стил.
В продуктовата подкатегория Хидроизолация ще откриете широк асортимент продукти на изгодни цени.

Уместно предложение за Вашия сполучлив избор е да проучите и свързаните с тях продуктови категории като: Битумна Рулонна, Пастообразна, както и Грундове и Консумативи. Тези предложения ще задоволят и най-придирчивите изисквания и критерии за качество.

Хидроизолация цени

Реномираните материали от група Хидроизолация, които Ви предлагаме са неотменна част от по-общата категория Строителство, където може да изберете всичко необходимо, за качествен ремонт на апартамента, дома или вилата.
Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД с удоволствие ще Ви съдейства и насочва, за да изберете най-актуалните, модерни и правилни материали лично за Вас.

Идеи за дома

Съвременните тенденции са към все по-цветното оформление на дома и съчетаването на разнообразни стилове – еклектичен, винтидж или съвременен стил.

Нежните топли и студени тонове на предлаганите от нас 3D Декоративни панели, Декоративна стенна ламперия и Декоративни Мазилки ще допринесат за Вашата хармоничност и креативност, като същевременно ще придадат стил и класа на Вашият дом.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
Безкомпромисно качество на атрактивни цени.
Строителна борса с атрактивен шоурум във Велико Търново.

N: 801710001
ЕВРОБИЛД АКВАГАРД хидроизол.двукомп.осигурява еластична водонепроницаема защитна преграда, защита при влага, характеризира се с висока якост при слепване и еластичност.При нас можете да намерите всичко за топло и хидро -изолация - стиропор, гипскартон, фибран, мазилки, шпакловки, лепила, бои, ръчни ..
49.50лв.
без ДДС:41.25лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)