Меню
Кошница

Строителство

Строителство
Абсолютно правило е, че за добрия ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Строителство.
Особена характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще изградят една иновативна визия на уютната Ви вила, къща, апартамент или офис.

Строителство


За по-цялостен и модерен ремонт на Вашия дом е разумно изпълнението му да е комбинирано с допълващи материали от секциите Бетонови Изделия и Добавки, Топлоизолация, Силикони и Пяна, Лепила, Китове, Хидроизолация на конкурентни цени и доставка до София - област, Варна, Кърджали, Монтана, Севлиево.
За по обемисти поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с голямо удоволствие, за да изберете най-подходящите, актуални и модерни артикули както от категорията Строителство, така и от Железария.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!

Предлагаме широка гама от висококачествени строителни материали. Богатото ни портфолио включва продукти както за домашните, така и за професионалните строители. Нащата цел е нуждите на нашите клиенти са удовлетворени, като им предоставяме професионални съвети и обслужване.


Качеството на строителните материали е един от най-важните фактори при избора на надежден доставчик. Ние работим само с производители, доказани на пазара. Никога не трябва да правите компромис с качеството! Ние сме вашият надежден партньор в намирането на подходящите материали за строителство на разумна цена.