Меню
Кошница

Сухи Смеси и Шпакловки

Сухи Смеси и Шпакловки

Строителните лепила са изключително важен елемент от материалите за довършителни работи в строителството. Те могат да бъдат в различни форми - прахообразни, твърди, течни или гелообразни, в зависимост от основата, върху която са приложени.

В нашия асортимент можете да намерите различни видове строителни лепила, включително гипсови лепила, лепила и шпакловки за тооплоизолация, циментова машинна мазилка, лепило за фаянс и теракот и други.

Изборът на подходящото лепило за конкретна работа е от изключително значение и ако имате нужда от помощ в тази област, нашите консултанти са на разположение да ви помогнат да изберете най-подходящия продукт.Всеки знае, че за правилния ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Сухи Смеси и Шпакловки спадаща към Система за Сухо Строителство.
Особена характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще създадат една нова визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Сухи Смеси и Шпакловки


За по-нестандартен и съвременен ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с допълващи материали от секциите Варо-Циментови Разтвори, Гипсови Смеси, Цименти и Бетон, Циментови Замазки и Лепила на изгодни цени и доставка до София - град, Русе, Хасково, Мездра, Троян.
За големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага правилно, за да помогне и асистира подберете артикули както от категорията Сухи Смеси и Шпакловки, така и от Топлоизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!