Меню
Кошница

Крепежи и Консумативи за Гипскартон

Крепежи и Консумативи за Гипскартон

Аксесоарите за сухо строителство включват всички помощни материали и инструменти за изграждане на системи от сухо строителство, като профили, анкери, окачващи системи, винтове, ъгли, връзки и други. В складовата ни база може да се открият квалифицирани специалисти, които ще ви помогнат да изберете необходимите аксесоари за сухо строителство.За всеки собственик на имот е важно да разполага с информация, че за правилния ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Крепежи и Консумативи за Гипскартон спадаща към Гипскартон.
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще изградят една нова визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Крепежи и Консумативи за Гипскартон


За по-завършен и уникален ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите Ленти, Окачвачи, Винтове и Дюбели, на изгодни цени и доставка до София - град, Бургас, Хасково, Видин, Троян.
За големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви съдейства и насочва правилно, за да насочва и съдейства си харесате артикули както от категорията Крепежи и Консумативи за Гипскартон, така и от Обков.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!