Меню
Кошница

Ключове, Тресчотки,Гедорета и Камъни, Шестограми

Ключове, Тресчотки,Гедорета и Камъни, Шестограми
За всеки собственик е важно да бъде информиран, че за добрия ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Ключове, Тресчотки,Гедорета и Камъни, Шестограми спадаща към Ръчни Инструменти.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще изградят една иновативна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Ключове, Тресчотки,Гедорета и Камъни, Шестограми


За по-креативен и нестандартен ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с допълващи материали от секциите на разумни цени и доставка до София - област, Бургас, Ямбол, Пазарджик, Габрово.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с удоволствие, за да подберете най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Ключове, Тресчотки,Гедорета и Камъни, Шестограми, така и от Електрически Инструменти.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 53300012
шестограм единичен АТЛЕТ 3 мм.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и про..
0.56лв.
без ДДС:0.47лв.
N: 5330203
шестограм единичен АТЛЕТ 4мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пр..
0.91лв.
без ДДС:0.76лв.
N: 5330208
шестограм единичен удължен АТЛЕТ 4мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви ре..
1.09лв.
без ДДС:0.91лв.
N: 533031
шестограм единичен АТЛЕТ 5мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пр..
1.19лв.
без ДДС:0.99лв.
N: 5330204
шестограм единичен АТЛЕТ 6мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пр..
1.68лв.
без ДДС:1.40лв.
N: 5330306
шестограм единичен МТХ 6мм 12333При нас ще откриете  всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти Шестограм единичен МТХ 6мм. 12333Многообразие ..
1.16лв.
без ДДС:0.97лв.
N: 533
шестограм единичен АТЛЕТ 7мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пр..
2.26лв.
без ДДС:1.88лв.
N: 5330205
шестограм единичен АТЛЕТ 8мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пр..
2.15лв.
без ДДС:1.79лв.
N: 5150049
ключ гаечен полиран 30х32 ЕМ/50875/. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви реже..
8.78лв.
без ДДС:7.32лв.
N: 5330307
шестограм единичен МТХ 8мм 12340Шестограм единичен МТХ 8мм. 12340Многообразие на Ръчни Инструменти - Ключове, Тресчотки, Гедорета, Камъни за гедоре и Шестограми на трайно ниски цени от Професионал - търговия на едро със Строителни материали...
1.45лв.
без ДДС:1.21лв.
N: 5330206
шестограм единичен АТЛЕТ 10мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и п..
2.92лв.
без ДДС:2.43лв.
N: 5330701
шестограм единичен АТЛЕТ 11мм. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и п..
6.62лв.
без ДДС:5.52лв.
Показва 1 до 12 от 226 (19 страници)