Меню
Кошница

Серия Раунд

Серия Раунд

Серия Раунд

Аксесоарите в тази серия ще покрият всички важни нужди за оборудване на банята с оглед на дейностите, типични за една баня. Можете да избирате между единична или двойна поставка за хавлии, да използвате единична  и/ или двойна закачалка, решетъчна или стъклена съпунерка. Комбинацията от хром и опушето матирано стъкло придава на банята ви модерен и изтънчен вид.

N: 3505803
единична закачалка за баня РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Единична закачалка за баня раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на по-добри цени от Професионал - търговия на едро ..
10.30лв.
без ДДС:8.58лв.
N: 3505804
двойна закачалка за баня РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Двойна закачалка за баня раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на изгодни цени от Професионал - склад на едро за строи..
11.87лв.
без ДДС:9.89лв.
N: 3505814
двойна поставка за хавлии РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали: алуминийДвойна поставка за хавлий раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на цени на едро от Професионал - м..
30.10лв.
без ДДС:25.08лв.
N: 3505812
поставка за хавлии РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали: алуминийПоставка за хавлий раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на конкурентни цени от Професионал - складове за..
18.22лв.
без ДДС:15.18лв.
N: 3505891
решетъчна сапунерка РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали:  алуминий Решетъчна сапунерка раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на по-добри цени от Професионал - склад..
15.04лв.
без ДДС:12.53лв.
N: 3505810
стъклена сапунерка РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали: стъкло и алуминий Стъклена сапенерка раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на достъпни цени от Професионал - с..
11.08лв.
без ДДС:9.23лв.
N: 3505808
халка за кърпи РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали: алуминийХалка за кърпи раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на Топ цени от Професионал - магазин за строителни матер..
14.26лв.
без ДДС:11.88лв.
N: 3505796
чаша за четка за зъби РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали: стъкло и алуминийЧаша за четка за зъби раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на добри цени от Професионал - on..
11.08лв.
без ДДС:9.23лв.
N: 3505802
четка за тоалетна чиния РАУНД При нас ще откриете разнообразие от плочки за баня, смесители, мебели, както и всичко необходимо за създаването на Вашата баня.Материали: стъкло и алуминийЧетка за тоалетна чиния раундЗа нова Баня - Аксесоари за баня и Обзавеждане за баня на трайно ниски цени от Профе..
21.38лв.
без ДДС:17.82лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)