Меню
Кошница

Гипскартон

Гипскартон

Гипсокартонът е строителен материал, който се използва широко за облицоване на вътрешни стени и тавани в жилищни, офисни и индустриални сгради. Той лек, лесен за рязане и монтаж, като същевременно предлага добра звукоизолация и огнеустойчивост, и може да се използва за създаване на различни форми и дизайнерски ефекти. Също така могат да се добавят и допълнителни материали за постигане на по-високи степени на звукоизолация, топлоизолация и водоустойчивост.

Гипсокартонът е икономичен и екологичен материал, който може да бъде рециклиран и използван повторно, като в същото време е изключително популярен сред съвременните архитекти и дизайнери поради своята универсалност и гъвкавост в приложението.

Гипсокартонът има гладка строителна повърхност, която е готова за полагане на мазилки, боядисване, лепене на тапети и други. Освен това, той може да поеме излишната влага от въздуха и да регулира влажността в помещението. Гипсокартонът е безвреден за хората и не замърсява околната среда.Видно е, че за качествения ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Гипскартон спадаща към Система за Сухо Строителство.
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще създадат една модерна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Гипскартон


За по-креативен и уникален ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите Плоскости Гипскартон, Профили Гипскартон, Крепежи и Консумативи за Гипскартон, Инструменти за Гипскартон на разумни цени и доставка до София, Варна, Хасково, Мездра, Габрово.
За обемисти и големи поръчки можем да подсигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да помогне и асистира откриете артикули както от категорията Гипскартон, така и от Топлоизолация.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!