Меню
Кошница

Анза

Анза
АНЗА / ANZA е шведската марка, с изключително високо качество продукти, които улесняват работата в бояджийските дейности. Предлагаме разнообразие от валяци, четки, тиксо за облепяне, шпакли, и различни инструменти за боядисване.

За всеки притежател на имот е важно да разполага с информация, че за трайния ремонт на дома е задължително използването на продукти от категорията Анза спадаща към Бои и Декоративни Мазилки.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще допринесат за една съвременна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Анза


За по-цялостен и съвременен ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите на разумни цени и доставка до София - област, Пловдив, Хасково, Видин, Троян.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира правилно, за да помогне и асистира подберете артикули както от категорията Анза, така и от Стенни и Подови Покрития.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: AN622003
ваничка за боя практична АНЗА При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Ваничка за боя практична анзаШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на постоянно ниски цени от Професионал - скла..
6.60лв.
без ДДС:5.50лв.
N: AN150470
четка 70мм плоска ЕЛИТ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Четка 70мм. плоска елитШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на изгодни цени от Професионал - online магазин за строите..
14.05лв.
без ДДС:11.71лв.
N: AN550510
валяк 10см за средно гладка повърхност ЕЛИТ При нас ще откриете  богата гама от артикули на шведската марка  АНЗА / ANZA. Продуктите са с изключително високо качество и улесняват работата в бояджийските дейности. Предлагаме разнообразие от валяци, четки, тиксо за облепяне, шпакли, ..
3.97лв.
без ДДС:3.31лв.
N: AN341575
четка 75мм за фасада с капак ПЛАТИНУМ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Четка 75мм. за фасада с капак платинумШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на цени на едро от Професион..
45.34лв.
без ДДС:37.78лв.
N: AN580019
валяк 18см за средно гладка повърхност ПЛАТИНИУМ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Валяк 18 см. за средно гладка повърхност платиниумШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на це..
9.73лв.
без ДДС:8.11лв.
N: AN674004
Четка за декорация,естествен косъм АНЗАразмери:дължина: 170 ммдебелина: 22ммПри нас ще откриете  богата гама от артикули на шведската марка  АНЗА / ANZA. Продуктите са с изключително високо качество и улесняват работата в бояджийските дейности. Предлагаме разнообразие от валяци, четки, т..
28.58лв.
без ДДС:23.82лв.
N: AN149535
четка 35мм ергономична дръжка ПЛАТИНИУМ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Четка 35мм. ергономична дръжка платиниумШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на добри цени от Професи..
13.15лв.
без ДДС:10.96лв.
N: AN341590
четка 100мм за фасада с капак ПЛАТИНУМ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Четка 100мм. за фасада с капак платинумШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на конкурентни цени от Про..
52.15лв.
без ДДС:43.46лв.
N: AN398002
Инструмент за отсичане с мини валяк АНЗА При нас ще откриете  богата гама от артикули на шведската марка  АНЗА / ANZA. Продуктите са с изключително високо качество и улесняват работата в бояджийските дейности. Предлагаме разнообразие от валяци, четки, тиксо за облепяне, шпакли, и р..
49.99лв.
без ДДС:41.66лв.
N: AN341592
четка 120мм за фасада с капак ПЛАТИНУМ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Четка 120мм. за фасада с капак платинумШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на разумни цени от Професи..
56.68лв.
без ДДС:47.23лв.
N: AN450018
валяк 18см за много гладка повърхност ФЕЛТ ЕЛИТ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Валяк 18 см. за много гладка повърхност фелт елитШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на перф..
6.70лв.
без ДДС:5.58лв.
N: AN150450
четка 50мм плоска ЕЛИТ При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.Четка 50мм. плоска елитШирока гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на супер цени от Професионал - магазин за строителни матер..
10.54лв.
без ДДС:8.78лв.
Показва 1 до 12 от 68 (6 страници)