Меню
Кошница

Керемиди

Керемиди

Керемидите са един от най-старите материали, използвани за покриване на сгради. Те могат да бъдат изработени от керамика, метал, цимент, битум и други. Предлагат се в различни размери, форми и цветове, за да отговарят на различните архитектурни стилове и предпочитания на клиентите.

Керемидите са много популярни и са едни от най-използваните материали за покриване на сгради поради своята издръжливост, устойчивост на атмосферни влияния и дълъг живот. Те са подходящи за използване на покриви на сгради от всички видове - жилищни, обществени, промишлени и други.

Налични са в различни размери, форми и цветове и са подходящи за използване на покриви на всякакъв вид сгради. Разгледайте нашите предложения и при нужда не се колебайте да се свържете с нас!
Всеки е чувал, че за правилния ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Керемиди спадаща към Покрив.
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и нестандартни творчески решения ще допринесат за една нова визия на изискания Ви апартамент, офис, къща или вила.

Керемиди


За по-цялостен и нестандартен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите Метални Керемиди, Циментови Керемиди, Битумни Керемиди, Вълнообразни - Ондулин, Керамични Керемиди, Покривна Ламарина, Поликарбонат, на добри цени и доставка до София - град, Пловдив, Кюстендил, Монтана, Ловеч.
За по обемисти поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да помогне и асистира подберете артикули както от категорията Керемиди, така и от Строителство.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!