Меню
Кошница

Улуци

Улуци

Всички знаем колко е важно да се изгради надеждна отводнителна система на покрива. Не случайно ремонтът на тази част от къщата отнема много повече време. Поставянето на улуци е част от изграждането на водоотводната система, която има за цел да предпази не само фасадата, но и цялата къща от проливни дъждове и влага.

На пръв поглед улуците за покриви изглеждат незначителни, но те са важна част от конструкцията, защото предотвратяват задържането на дъждовна вода по покрива. Не можем да повлияем на количеството валежи, но можем да подсигурим покрива на къщата и да я предпазим от навлизането на вода.

В онлайн магазина на Професионал предлагаме избор от прави и ъглови улуци, изработени от различни материали. Те не само ще допринесат за изграждането на сигурна отводнителна система, но и ще придадат на покрива завършен вид.Необорим факт е, че за добрия ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Улуци спадаща към Покрив.
Запомняща се характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще допринесат за една нова визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Улуци


За по-креативен и нестандартен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите на добри цени и доставка до София, Пловдив, Кърджали, Монтана, Троян.
За обемисти и големи поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Екипа от специалисти на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с голямо удоволствие, за да подберете най-модерните, актуални и съвременни артикули както от категорията Улуци, така и от Строителство.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!