Меню
Кошница

Декоративни первази, лайсни и корнизи

Декоративни первази, лайсни и корнизи

Декоративни первази, лайсни и корнизи

И най-качествените и красиви стенни и подови покрития, няма да бъдат зцавършени без съответните первази и лайсни. С тях се осъществява прехода между под, таван и стени както и прехода между различните материали или различни нива.  Както естетическа, така и чисто конструктивна функция с различни приложения. Предлагат се в различни материали, десени и нюанси, Изберете тези, които отговарят на вашите нужди и вкус.

Декоративните первази  и лайсни имат за цел да направят по завършен и естетически прехода между тавана и стените. С тях може да разнообразите стените или да отделите различни  декоративни сектори. Те са леки, лесни за монтиране, могат да се боядисат при нужда. Предлагат се в разнообразни варианти на размера, профила и релефа. Те ще допълнят и развият концепцията за вашето помещение.

Завесите и пердетата придават на всяко помещение усещането за топлота и уют. При нас ще намерите различни видове корнизи и аксесоари за окачване. Можете да използвате декоративни первази и за да скриете корнизите за пердетата и да ги впишете в цялостното решение за завършване на стенните покрития.

Декоративните первази лесно могат да се съчетаят с различни декоративни стенни панели и декоративни мазилки

N: 910042
ХПС перваз М18 ретро бяла злато 2мХпс перваз м18 ретро бяла злато 2мРазнообразни Крепежни елементи - Болтове и Крепежи на цени на едро от Професионал - магазин за строителни материали online...
4.08лв.
без ДДС:3.40лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)