Меню
Кошница

ТЕРАЗИД

ТЕРАЗИД

ТЕРАЗИД

ТЕРАЗИД е българска компания, наложила се в производството на топлоизолационни материали. Фирмата разработва своя интегрирана топлоизолационна система Bio Clima.

ТЕРАЗИД разполага с внеобходимо за изграждането на цялостна система за топлоизолация, като изолационни плоскости от бял и графитен експандиран полистирен, лепила и шпакловка за EPS, XPS и минерална вата, различни видове фасадни мазилки, дюбели и мрежи.

ТЕРАЗИД предлага богат набор от материали за външна топлоизолация отговарящи на специфичните ви потребности и особености на средата в която ще бъде прилагана. С широката си гама фасадни мазилки, имате богат избор на интегрирани топлоизолационни системи за топлоизолация. Съставът им е така подбран, че да постигане на оптимална защита на сградите.

Фирмата има собствена фабрика за стиропор, за да гарантира високото качество на своята продукция. Той се предлага в различни плътност, в зависимост от желания коефициент на топлопроводимост – λ (W/mK). Топлоизолационните листове са с размер 50 см/100 см. Дебелината е между 1 см – 20 см. EPS-F еподходящ материал, едновременно за външна и за вътрешна топлоизолация, така като има възможност за малки и по-големи дебелини и се отличава с ниската топлопроводимост и паропропускливост.

Какъвто и материал топлоизолации да изберете, може да се доверите на лепило-шпакловъчните смеси на ТЕРАЗИД. Хидрофобизираната лепило-шпакловка TERMOZID e се използва с изолационни плоскости от EPS и XPS. Тя може да бъде сива и бяла и е основа за декоративно завършване на фасадите с фина мазилка или боя. Лепило-шпакловъчната смес, с висока паропропускливост, WAT 500 е създадена специално за системи с минерална вата и завършващ слой от силиконова фасадна мазилка SICOLIT.

И двете лепило-шпакловки могат да се използват за външна и вътрешна топлоизолация. Те залепват здраво за основите, гарантират водонепропускливи и пукнатиноустойчиви. Предпазват от механични наранявания.

ТЕРАЗИД ни предлага всеки необходим елемент за розличните видове системи за топлоизолация – както основните стиропор, лепила, шпакловки, грундове и мазилки, така и различни армиращи стъклофибърни мрежи, водооткапващи или ъглови профили, крепежни елементи, като дюбели за тухла или бетон. За по-креативен и съвременен ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с подходящи материали от секциите на разумни цени и доставка до София, Варна, Хасково, Мездра, Габрово.


За обемисти и големи поръчки можем да подсигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Подготвеният екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да помогне и асистира откриете артикули както от категорията TERAZID, така и от Топлоизолация.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!

N: trz202330008
ТЕРАЗИД EPS-F се използва за направата на топлоизолация, както при изграждането на нови фасади, така и при стари сгради. Полага се върху стени и тавани, както и за „обръщане“ на отвори като за целта се подбира необходимата дебелина на плочите. ТЕРАЗИД EPS-F се предлага в различни плътности, в зависи..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
N: trz202330009
Графитните топлоизолационни плоскости EPS FF+ и EPS F+ се използват за направата на топлоизолация, както при изграждането на нови фасади, така и при стари сгради. Полагат се върху стени и тавани, както и за „обръщане“ на отвори като за целта се подбира необходимата дебелина на плочите. Размерите на ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
N: trz202330001
Съгласно изискванията на БДС EN 13499:2004 Хидрофобизирана лепило-шпакловка за топлоизолационни плоскости от EPS и XPS Елемент от топлоизолационна система сертифицирана по ETAG 004 Цвят : сиво и бяло. TERMOZID e суха смес, на циментова основа и олекотени пълнители, за залепване и шпакловане на топло..
19.30лв.
без ДДС:16.08лв.
N: 801730043
Съгласно изискванията на БДС EN 13500:2004 Хидрофобизирана лепило-шпакловка с висока паропропускливост, за залепване на топлоизолационни плочи от минерална вата. WAT 500 представлява циментова лепило-шпакловъчна смес на база сив цимент с добавени олекотени пълнители, армиращи фибри и полимерни добав..
16.60лв.
без ДДС:13.83лв.
N: trz202330010
Полиуретановото лепило PU ADHESIVE е предназначено за залепване на топлоизолационни плоскости от експандиран и екструдиран пенополистирол. Продуктът има отлична адхезия към всякакви строителни основи, дървени повърхности и други, с изключение на полиетиленови, силиконови и тефлонови покрития. PU ADH..
13.50лв.
без ДДС:11.25лв.
N: 801730005
ТЕРАЗИД мрежа за вътрешна шпакловка R56 50мразмери:височина 1 мдължина 50мразход: ≈1 м/м2широчина на квадратчето: 2х2ммТегло:  7кг Високотехнологична стъклофибърна мрежа, предназначена за вътрешна шпакловка. Предотвратява образуването на пукнатини и нацепвания на повърхностите. При нас можете..
104.74лв.
без ДДС:87.28лв.
N: trz202330005
Продуктът представлява алкалоустойчива мрежа, съставена от стъклени влакна обвити в каучук. Мрежата намира основно приложение при армиране и укрепване на шпакловки. Тя е важен елемент от интегрираната топлоизолационна система. Армирането със стъклофибърната мрежа предотвратява образуването на пукнат..
1.80лв.
без ДДС:1.50лв.
N: trz202330006
Пластмасовият профил с мрежа е предназначен за допълнително усилване на външни ъгли на сгради при изпълнение на топлоизолационни работи. Продуктът дава възможност за изпълнение на ъглов елемент до 90 градуса. Освен за укрепване и предпазване на ъглите от механично нараняване, профилът допринася и за..
1.26лв.
без ДДС:1.05лв.
N: trz202330007
Водооткапващ профил за скрит монтаж и водооткапващ профил за видим монтаж представляват PVC профили, предназначени за отвеждане на стичащата се по фасадата вода надолу без подлизване. И двата продукта са снабдени със стъклофибърна мрежа по цялата си дължина, която има за цел да създаде връзка с мреж..
3.70лв.
без ДДС:3.08лв.
N: trz202330003
Пластмасовите дюбели за топлоизолация са предназначени за механично закрепване на топлоизолационни плоскости от експандиран и екструдиран пенополистирол. В зависимост от вида на основата, в която ще бъдат монтирани, дюбелите за топлоизолация се разделят основно на два вида – дюбели за тухла – с плас..
0.13лв.
без ДДС:0.11лв.
N: trz202330004
Пластмасовите дюбели за топлоизолация са предназначени за механично закрепване на топлоизолационни плоскости от експандиран и екструдиран пенополистирол. В зависимост от вида на основата, в която ще бъдат монтирани, дюбелите за топлоизолация се разделят основно на два вида дюбели за тухла – с пластм..
0.17лв.
без ДДС:0.14лв.
N: 801730035
ТЕРАЗИД H400 вароциментова мазилка 25кг.  H-400 – вароциментова мазилка за външно приложение Съгласно изискванията на БДС EN 998-1:2010 Хастарна мазилка за вътрешно и външно приложение ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ВАРОЦИМЕНТОВАТА МАЗИЛКА H-400 представлява готова суха смес от строителна вар, цимент, пясък и ..
8.47лв.
без ДДС:7.06лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)