Меню
Кошница

Карабинери

Карабинери
Правилно изскване е, че за трайния ремонт на дома е необходимо използването на продукти от категорията Карабинери спадаща към Крепежи.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната надежност, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще допринесат за една съвременна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Карабинери


За по-нестандартен и уникален ремонт на Вашия дом е добре изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите на добри цени и доставка до област София, Русе, Ямбол, Мездра, Троян.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира точно, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Карабинери, така и от Обков.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 7100007
карабинер 6“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 6“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на изг..
0.73лв.
без ДДС:0.61лв.
N: 7100006
карабинер 5“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 5“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на цен..
0.49лв.
без ДДС:0.41лв.
N: 7100008
карабинер 8“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 8“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на кон..
0.96лв.
без ДДС:0.80лв.
N: 7100011
карабинер с гайка 10мм.. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер с гайка 10мм. Широк асортимент от Крепежни елементи - Караб..
1.90лв.
без ДДС:1.58лв.
N: 7100001
карабинер 10“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 10“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на ра..
1.72лв.
без ДДС:1.43лв.
N: 7100002
карабинер 12“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 12“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на су..
2.94лв.
без ДДС:2.45лв.
N: 7100003
карабинер 14“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 14“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на То..
2.81лв.
без ДДС:2.34лв.
N: 7100005
карабинер 4“. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер 4“Широк асортимент от Крепежни елементи - Карабинери и Крепежи на дос..
0.48лв.
без ДДС:0.40лв.
N: 7100026
карабинер с гайка 5мм.. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер с гайка 5мм. Широк асортимент от Крепежни елементи - Караби..
0.65лв.
без ДДС:0.54лв.
N: 7100012
карабинер с гайка 6мм.. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер с гайка 6мм. Широк асортимент от Крепежни елементи - Караби..
0.86лв.
без ДДС:0.72лв.
N: 7100013
карабинер с гайка 8мм.. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер с гайка 8мм. Широк асортимент от Крепежни елементи - Караби..
1.13лв.
без ДДС:0.94лв.
N: 7100037
карабинер с гайка 12мм.. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.Карабинер с гайка 12мм. Широк асортимент от Крепежни елементи - Караб..
3.25лв.
без ДДС:2.71лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)