Меню
Кошница

Битумна Рулонна

Битумна Рулонна

Тук при нас може да изберете подбрани материали, напълно подходящи за Вашия дом.
В продуктовата секция Битумна Рулонна , ще откриете широк асортимент продукти на изгодни цени.

Уместно предложение за Вашия сполучлив избор е да проучите и свързаните с тях продуктови категории като:  Пастообразна, както и Грундове и Консумативи. Тези предложения ще задоволят и най-придирчивите изисквания и критерии за качество.

Битумно рулонна хидроизолация  цени

Надежните материали от група Битумна Рулонна, които Ви препоръчваме са неотменна част от по-общата категория Хидроизолация, където може да намерите всичко необходимо, за надежден ремонт на вилата или апартамента.
Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД с удоволствие ще Ви съдейства и насочва, за да откриете най-актуалните, модерни и правилни продукти лично за Вас.

Идеи за дома

Последните тенденции са са към все по-цветното оформление на дома и съчетаването на разнообразни стилове – индустриален, винтидж или средиземноморски стил.

Богатата палитра от цветове на предлаганите от нас 3D Декоративни панели, Декоративна стенна ламперия и Декоративни Мазилки ще допринесат за Вашата хармония и изящество, като същевременно ще придадат баланс и стил на Вашият дом.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
Безкомпромисно качество на конкурентни цени.
Строителна борса със самостоятелна мострена зала зала във Велико Търново.За всеки собственик е важно да има информация, че за правилния ремонт на дома е задължително използването на продукти от категорията Битумна Рулонна спадаща към Хидроизолация.
Главна характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и предизвикателни творчески решения ще допринесат за една иновативна визия на любимата Ви къща, вила, апартамент или офис.

Битумна Рулонна


За по-завършен и модерен ремонт на Вашия дом е разумно изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите на конкурентни цени и доставка до София - град, Бургас, Кюстендил, Видин, Габрово.
За обемисти и големи поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Екипа от специалисти на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да си харесате най-актуалните, модерни и правилни артикули както от категорията Битумна Рулонна, така и от Топлоизолация.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 603140016
битум Воалит ЛАЙТ БЕЗ ПОС 2кг.м.кв. Има добри технически свойства и дълготрайност, повишена топлоустойчивост и позволява прилагане върху силно наклонени повърхности.При нас можете да намерите всичко за топло и хидро -изолация - стиропор, гипскартон, фибран, битупол, мазилки, шпакловки, лепила, бо..
68.45лв.
без ДДС:57.04лв.
N: 603140014
битум Воалит ЛАЙТ БЕЗ ПОС 4кг.м.кв.Огъваема армирана хидроизолационна SBS модифицирана битумна мушама. Използва се при ново строителство и при ремонтни работи. Не се препоръчва за еднослойна хидроизолация на покриви и строителни конструкции!   Полагане чрез газопламъчно заваряване.При нас мож..
75.90лв.
без ДДС:63.25лв.
N: 603140018
битум Воалит ЛАЙТ СИВ 3.5кг.м.кв. Огъваема армирана хидроизолационна модифицирана битумна мушама, за горен слой в многослойни хидроизолационни системи. Използва се при ново строителство и при ремонтни работи. Не се препоръчва за еднослойна хидроизолация на покриви и строителни конструкции!  По..
53.16лв.
без ДДС:44.30лв.
N: 603140004
битум Воалит ЛАЙТ СИВА ПОС 4.5кг.м.кв.Огъваема армирана хидроизолационна модифицирана битумна мушама, за горен слой в многослойни хидроизолационни системи. Използва се при ново строителство и при ремонтни работи. Не се препоръчва за еднослойна хидроизолация на покриви и строителни конструкции!&n..
59.40лв.
без ДДС:49.50лв.
N: 603140031
Битум Еластоизол ОПТИМ ТКП СИВ, с посипка, плътност 4кг/м.кв Битумна мембрана, SBS модифицирана, предназначена за фундаменти и горен  слой на покриви с механично закрепване или газопламъчно заваряване. Горният слой е покрит с фини частици от дребнозърнеста посипка за отлична адхезия и контакт ..
66.55лв.
без ДДС:55.46лв.
N: 603140036
Битум Еластоизол ОПТИМ ТКП СИВ с посипка, плътност 4,5кг/м.кв  Битумна мембрана, SBS модифицирана, предназначена за фундаменти и горен  слой на покриви с механично закрепване или газопламъчно заваряване. Горният слой е покрит с фини частици от дребнозърнеста посипка за отлична адхезия и ко..
76.90лв.
без ДДС:64.08лв.
N: 603140030
Битум Еластоизол ОПТИМ ТПП без посипка, плътност 3кг/м.кв Огъваема армирана хидроизолационна SBS модифицирана битумна мушама с основа от стъклена мрежа, за горен или междинен слой в многослойни хидроизолационни системи. Използва се при ново строителство и при ремонтни работи. Не се препоръчва за ед..
61.49лв.
без ДДС:51.24лв.
N: 603140033
Битум Еластоизол ОПТИМ ХКП СИВ с посипка, плътност 4кг/м.кв Битумна мембрана, SBS модифицирана, предназначена за фундаменти и горен или междинен слой на покриви с механичнно закрепване или газопламъчно заваряване. Горният слой е покрит с фини частици от дребнозърнеста посипка за отлична адхезия и к..
51.92лв.
без ДДС:43.27лв.
N: 603140032
Битум Еластоизол ОПТИМ ХПП без посипка, плътност 3кг/м.кв Огъваема армирана хидроизолационна SBS модифицирана битумна мушама, с основа от стъклен воал, за горен или междинен слой в многослойни хидроизолационни системи. Използва се при ново строителство и при ремонтни работи. Не се препоръчва за едн..
56.54лв.
без ДДС:47.12лв.
N: 603140025
битум Стеклоизол сив стъклотъкан 4.5кг.м.кв.Битум стеклоизол сив стъклотъкан 4.5 кг. м.кв.Надежна Битумна Рулонна Хидроизолация на разумни цени от Професионал - борса за търговия на едро и дребно със строителни материали...
44.23лв.
без ДДС:36.86лв.
N: 603140026
битум Стеклоизол стъклотък 4кг.м.кв.Битум стеклоизол стъклотък 4 кг. м.кв.Надежна Битумна Рулонна Хидроизолация на Топ цени от Професионал - склад на едро за строителни материали...
34.85лв.
без ДДС:29.04лв.
N: 603140013
битумна хидроизолация Битупол 4кг/кв.м СИВА стъклоплатно.Има добри технически свойства и дълготрайност, повишена топлоустойчивост и позволява прилагане върху силно наклонени повърхности, водонепропоскливост.При нас можете да намерите всичко за топло и хидро -изолация - стиропор, гипскартон, фибран, ..
45.65лв.
без ДДС:38.04лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)