Меню
Кошница

Пробивни Инструменти за Дърво и Метал - Боркорони, Свредла и Бургии, Дискове

Пробивни Инструменти за Дърво и Метал - Боркорони, Свредла и Бургии, Дискове
За всеки човек е важно да е информиран, че за трайния ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Пробивни Инструменти за Дърво и Метал - Боркорони, Свредла и Бургии, Дискове спадаща към Ръчни Инструменти.
Особена характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще изградят една съвременна визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Пробивни Инструменти за Дърво и Метал - Боркорони, Свредла и Бургии, Дискове


За по-завършен и нестандартен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите Боркорони, Свредла Бетон, Свредла за Дърво, Свредла за Метал, Флашки и Метчици, на конкурентни цени и доставка до София - област, Русе, Ямбол, Видин, Ловеч.
За обемисти и големи поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с удоволствие, за да насочва и съдейства си харесате артикули както от категорията Пробивни Инструменти за Дърво и Метал - Боркорони, Свредла и Бургии, Дискове, така и от Електрически Инструменти.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
N: 52640014
Инструмента е изработен от висококачествен материал и е предназначен за отстраняване на повредени, ръждясали или отлепени винтове, болтове и крепежни елементи. Той е подходящ за употреба върху тръби с голям диаметър, като например 1/2 инча и 3/4 инча. Спрецификации:Материал: въглеродна стоманаЦ..
19.74лв.
без ДДС:16.45лв.
N: 5260223
адаптор за патронник - СДС СОМА /5859/. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви ..
2.14лв.
без ДДС:1.78лв.
N: 52610056
биметална боркорона 210мм Н43.5 ДЕДРА Описание * Вземете високи ЕФЕКТИВНОСТИ в сондажни материали като неръждаема стомана, цветни материали, пластмаса, дърво, алуминий, мед, желязо, гипсокартон с помощта на биметални сър..
53.29лв.
без ДДС:44.41лв.
N: 52640008
При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили, стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти...
15.58лв.
без ДДС:12.98лв.
N: 5260132
върток за метчик М1 до М12 плъзгащ ШЖ.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви ре..
3.66лв.
без ДДС:3.05лв.
N: 5020036
диск диам.мокро ряз. 115мм /ОРИЕНТ/РОДЕКС.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки, дискове,гаечни ключове,..
3.91лв.
без ДДС:3.26лв.
N: 5020039
диск диам.мокро ряз. 180мм /ОРИЕНТ/РОДЕКС.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки, дискове,гаечни ключове,..
9.05лв.
без ДДС:7.54лв.
N: 5020040
диск диам.мокро ряз. 230мм ОРИЕНТ.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки, дискове,гаечни ключове,всякакви..
15.68лв.
без ДДС:13.07лв.
N: 5020037
диск диам.мокро ряз.125мм / ОРИЕНТ/ВЕРТО.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки, дискове,гаечни ключове,в..
7.12лв.
без ДДС:5.93лв.
Показва 1 до 12 от 87 (8 страници)