Меню
Кошница

Лепила и Шпакловки за Топлоизолация

Лепила и Шпакловки за Топлоизолация

Топлоизолацията, направена с добро лепило и шпакловка за изолация, е изключително важна, тъй като намалява топлинните движения и кондензацията на пара, предотвратява влага, плесени, замръзване, деформации и корозия на железни части. Това спомага за удължаване на живота на сградата и повишава нейната издръжливост, което важи и при земетресения.

В онлайн магазин Професионал можете да откриете висококачествени материали за планираните ремонти и топлоизолация. Сред предлаганите продукти са лепило и шпакловка за топлоизолация. Както споменахме по-горе, изолиращите системи имат множество предимства, които са от изключителна важност. Важно е обаче да се отбележи, че ефективната защита се постига единствено с използването на отлични лепила и шпакловки за топлоизолация.

Затова ние предлагаме продукти само от водещи производители, като Baucem, Baumit, Polymix и други. Всяко лепило за изолация е на достъпна цена, която по никакъв начин не влияе върху неговите залепващи и монтажни свойства. Разгледайте нашите предложения!Всеизвестен факт е, че за добрия ремонт на дома е задължаващо използването на продукти от категорията Лепила и Шпакловки за Топлоизолация спадаща към Топлоизолация.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната устойчивост, което комбинирано с Вашата креативност и уникални творчески решения ще придадат една иновативна визия на уютната Ви вила, къща, апартамент или офис.

Лепила и Шпакловки за Топлоизолация


За по-нестандартен и уникален ремонт на Вашия дом би било добре изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите на добри цени и доставка до област София, Варна, Кърджали, Пазарджик, Севлиево.
За големи поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви асистира и помага с голямо удоволствие, за да асистира и помага откриете артикули както от категорията Лепила и Шпакловки за Топлоизолация, така и от Топлоизолация.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 8014006
БАУЦЕМ СТ15 лепило за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 25кг. / BAUCEM CT15Сухата смес на циментова основа е подходяща за лепене на плоскости от XPS / ХПС (екструдиран полистирол), EPS / ЕПС ( експандиран  полистирен) и плочи от минерална вата при изграждане на вътрешна или външна топлоизолация. Лепило BAUCEM CT15..
8.34лв.
без ДДС:6.95лв.
N: 8014007
БАУЦЕМ СТ16 СИВА лепило и шпакловка за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 25кг. / BAUCEM CT16Сухата смес, на циментова основа е  подходяща за лепене и изравнителна шпакловка на плоскости от XPS / ХПС (екструдиран полистирол), EPS / ЕПС ( експандиран  полистирен), армирани с фибро мрежа и плочи от минерална ват..
10.07лв.
без ДДС:8.39лв.
N: 8014008
БАУЦЕМ СТ17 БЯЛА лепило и шпакловка за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 25кг. / BAUCEM CT17Бяла фина циментова смес на циментова основа, която е подходяща за лепене и изравнителна шпакловка на плоскости от XPS / ХПС (екструдиран полистирол), EPS / ЕПС ( експандиран  полистирен), армирани с фибро мрежа и плочи..
11.55лв.
без ДДС:9.63лв.
N: 801780002
ПОЛИМИКС СТ 15 лепило за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 25кг. / POLYMIX CT15Сухата смес, на циментова основа е  подходяща за лепене на плоскости от XPS / ХПС (екструдиран полистирол), EPS / ЕПС ( експандиран  полистирен) и плочи от минерална вата при изграждане на вътрешна или външна топлоизолация. POLYMIX..
7.18лв.
без ДДС:5.99лв.
N: 801780004
Полимикс СТ 16 сива лепило за топлоизолация и шпакловка 25 кг. / POLYMIX CT16Сухата смес на циментова основа е  подходяща за лепене и изравнителна шпакловка на плоскости от XPS / ХПС (екструдиран полистирол), EPS / ЕПС ( експандиран  полистирен), армирани с фибро мрежа и плочи от минерална..
8.42лв.
без ДДС:7.01лв.
N: 801780003
ПОЛИМИКС СТ 17 БЯЛА лепило за топлоизолация и шпакловка 25 кг. / POLYMIX CT17Бяла фина циментова смес подходяща за лепене и изравнителна шпакловка на плоскости от XPS / ХПС (екструдиран полистирол), EPS / ЕПС ( експандиран  полистирен), армирани с фибро мрежа и плочи от минерална вата при изгра..
9.83лв.
без ДДС:8.20лв.
N: 801180001
БАУМИТ ДУОКОНТАКТ лепило и шпакловка за топлоизолация 25к. / BAUMIT DuoContact ДуоКонтакт е универсална смес на циментова основа за лепене и шпакловка на топлоизолационни плоскости, XPS / ХПС , EPS / ЕПС и за подравняване с фибромрежа.Много подходяща смес и за шпакловане върху варо-циментова мазилк..
15.99лв.
без ДДС:13.33лв.
N: 8011800021
БАУМИТ ПРОКОНТАКТ лепило и шпакловка за топлоизолация 25кг. / BAUMIT ProContact Универсална професионална смес на циментова основа за лепене и шпакловка на топлоизолационни плоскости, вата, XPS / ХПС,  EPS / ЕПС, произведена по нова гел-технология.  Много подходяща е за шпакловка на м..
20.40лв.
без ДДС:17.00лв.
N: 8018055
БАУМИТ СТАРКОНТАКТ БЯЛ лепило за топлоизолация и шпакловка за 25кг. / BAUMIT StarContactВисококачествена смес, произведена от бял цимент по иновативна гел-технология, изключително подходяща за лепене и шпакловка на топлоизолационни плоскости като вата, EPS, XPS с изключително добра паропропускливос..
29.40лв.
без ДДС:29.40лв.
N: 80150013
Лепило за вътрешна топлоизолация СЕЛИТРОН  1.5кгРазход ≈ 0.350гр / m2 Готово за употреба, вододисперсно лепило за селитрон, залепва плоскостта върху всякакви попиващи повърхности. Може да се използва за грундиране на селитрон, преди полагане на вододисперсна боя или тапети, като се разреди с 20..
8.74лв.
без ДДС:7.28лв.
N: 80150012
Лепило за вътрешна топлоизолация СЕЛИТРОН  5кгРазход ≈ 0.350гр / m2 Готово за употреба, вододисперсно лепило за селитрон, залепва плоскостта върху всякакви попиващи повърхности. Може да се използва за грундиране на селитрон, преди полагане на вододисперсна боя или тапети, като се разреди с ..
22.78лв.
без ДДС:18.98лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)