Меню
Кошница

Пвц Тръби и Части

Пвц Тръби и Части

В продуктовата категория ПВЦ тръби и части ще откриете тръби с различни диаметри, дебелини и дължини за водопроводни и канализационни инсталации. ПВЦ тръбите са предвидени за отвеждане на отпадни води. Те са устойчиви на абразия и издържат на големи температурни разлики. Предлагаме и всички части, които са необходими при работа с канализационни и водопроводни тръби, като муфи, арки, разклонителни елементи, съединители, редукции, тапи, колена, тройници и др.

Монтажът им е много лесен, а свързването им се осъществява чрез взаимосвързани елементи, като гумените пръстени осигуряват пълно уплътняване на връзката.

Безпорна истина е, че за добрия ремонт на дома е нужно използването на продукти от категорията Пвц Тръби и Части спадаща към В и К.
Отличаваща характеристика на материалите е тяхната здравина, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще създадат една иновативна визия на изискания Ви апартамент, офис, къща или вила.

Пвц Тръби и Части


За по-нестандартен и нестандартен ремонт на Вашия дом е хубаво изпълнението му да е комбинирано с завършващи материали от секциите Тръби Сиви, Арматура Сива, Тръби Оранжеви, Арматура Оранжева, Напорно, на конкурентни цени и доставка до област София, Русе, Кюстендил, Монтана, Севлиево.
За обемисти и големи поръчки можем да осигурим и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД ще Ви насочва и съдейства с голямо удоволствие, за да асистира и помага изберете артикули както от категорията Пвц Тръби и Части, така и от Железария. Ако имате нужда от консултация не се колебайте да се свържете с нас!

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
N: 30710012
ПВЦ тръба ф200 БАТ 4м. Всякакви фитинги от ПВЦ за изграждане на канализация. ПВЦ тръби различни размери...
58.22лв.
без ДДС:48.52лв.
N: 31120006
смазка за ПВЦ тръби 250 грПредлагаме всякакви фитинги от ПВЦ за изграждане на канализация. ПВЦ тръби различни размери...
4.55лв.
без ДДС:3.79лв.
N: 31120005
смазка за ПВЦ тръби 500 грПредлагаме всякакви фитинги от ПВЦ за изграждане на канализация. ПВЦ тръби различни размери...
8.42лв.
без ДДС:7.02лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)