Меню
Кошница

Оцветители Мегахим

Оцветители Мегахим
Безпорна истина е, че за трайния ремонт на дома е задължително използването на продукти от категорията Оцветители Мегахим спадаща към Мегахим.
Особена характеристика на материалите е тяхната издръжливост, което комбинирано с Вашата креативност и нетрадиционни творчески решения ще създадат една нова визия на стилния Ви офис, апартамент, вила или къща.

Оцветители Мегахим


За по-нестандартен и модерен ремонт на Вашия дом е разумно изпълнението му да е комбинирано с други материали от секциите на добри цени и доставка до област София, Пловдив, Ямбол, Монтана, Севлиево.
За големи и обемисти поръчки можем да предложим на клиентите си и собствен транспорт от централната ни база в гр. Велико Търново.

Квалифицирания персонал на Професионал ЕООД ще Ви помогне и асистира правилно, за да си харесате най-модерните, актуални и съвременни артикули както от категорията Оцветители Мегахим, така и от Декоративни Мазилки.

Професионал ЕООД – решения за Вашият дом!
N: 2050147
Тонираща боя резеда МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя резеда мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на по-добри цени от Про..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 2050149
Тонираща боя рубин МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя рубин мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на перфектни цени от Проф..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260079
Тонираща боя синя МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя синя мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на достъпни цени от Професио..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260072
Тонираща боя червен МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя червен мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на цени на едро от Профе..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260074
Тонираща боя черна МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя черна мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на изгодни цени от Професи..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260080
Тонираща боя виолет МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя виолет мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на изгодни цени от Профе..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260068
Тонираща боя жълта МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя жълта мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на конкурентни цени от Про..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260069
Тонираща боя зелена МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя зелена мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на супер цени от Профес..
4.00лв.
без ДДС:3.33лв.
N: 260070
Тонираща боя кафе МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя кафе мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на Топ цени от Професионал -..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 260071
Тонираща боя кехлибар МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя кехлибар мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на трайно ниски цен..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 2050142
тонираща боя оранж МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя оранж мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на добри цени от Професио..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
N: 2050143
Тонираща боя охра МЕГА. Пълната гама от продукти на Мегахим - блажни бои, бял и цветен латекс Декоратор, оцветител за латекс, дишащ латекс Практика, лак за дърво, яхтен лак, разредители и грундове. Тонираща боя охра мегахимБогата гама Оцветители и Тонираща боя на Мегахим на постоянно ниски цени от ..
2.50лв.
без ДДС:2.08лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)