Меню
Кошница

фасунга висяща порцелан Е14

фасунга висяща порцелан Е14
Фасунгите са основен елемент от осветлението, който има основополагащо значение за правилната работа на лампата, както и за безопасността на ел. инсталацията.
Основното им предназначение е свързано със закрепването на крушката към основата на лампата, както и за осигуряването на електрическата връзка между двата елемента.

Има различни видове фасунги, като основните разновидности са::
Цокъл E27: Това са най-разпространените и често използвани, като те са съвместими с повечето видове крушки. Изключително подходящи са за осветление на големи помещения като всекидневни, холове, кухни или офиси.
Цокъл E14: Тези фасунги се използват за малки лампи, осветление на банята, коридори, антрета.
Цокъл GU10: Този цокъл е специално за LED крушки, като са много енергоефективни. Те са подходящи за осветление на всякакъв тип помещения чрез Лед осветление.
За флуоресцентни крушки: Тези фасунги са необходими за флуоресцентните крушки, които предимно се използват в търговски помещения, като офиси, магазини или складове.
фасунга висяща порцелан Е14
0.42лв.
без ДДС: 0.35лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 407400022

Фасунга висяща порцелан Е14

Фасунга за електрическа крушка от бял порцелан.

Висящ монтаж.

Тип цокъл Е 14.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.