Меню
Кошница

Фасунга стенна крива порцелан е27 н.к

Фасунга стенна крива порцелан е27 н.к
-50 %
Фасунгите са основен елемент от осветлението, който има основополагащо значение за правилната работа на лампата, както и за безопасността на ел. инсталацията.
Основното им предназначение е свързано със закрепването на крушката към основата на лампата, както и за осигуряването на електрическата връзка между двата елемента.

Има различни видове фасунги, като основните разновидности са::
Цокъл E27: Това са най-разпространените и често използвани, като те са съвместими с повечето видове крушки. Изключително подходящи са за осветление на големи помещения като всекидневни, холове, кухни или офиси.
Цокъл E14: Тези фасунги се използват за малки лампи, осветление на банята, коридори, антрета.
Цокъл GU10: Този цокъл е специално за LED крушки, като са много енергоефективни. Те са подходящи за осветление на всякакъв тип помещения чрез Лед осветление.
За флуоресцентни крушки: Тези фасунги са необходими за флуоресцентните крушки, които предимно се използват в търговски помещения, като офиси, магазини или складове.
Фасунга стенна крива порцелан е27 н.к
4.83лв.
9.65лв.
без ДДС: 4.02лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 4160056
  • Цената е за: 1 брой
фасунга стенна крива порцелан Е27 Н.К. Богато разнообразие от електроматериали. Всичко необходимо за цялостно изграждане на ел.инсталация - кабели и проводници, предпазители, разклонителни и конзолни кутии. Предлагаме различни видове, контакти, ключове, щепсъли, фасунги и разклонители. При нас може да намерите също и всичко за ЛЕД осветлението, енергоспестяващи крушки и осветителни тела.

Фасунга стенна крива порцелан е27 н.к

Надеждни ел. Материали - Фасунги, Щепсели, Ключове, Контакти на конкурентни цени от Професионал - магазин за строителни материали онлайн.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.