Меню
Кошница

СОЛА ролетка videoflex vf 3м.х13мм

СОЛА ролетка videoflex vf 3м.х13мм
СОЛА ролетка videoflex vf 3м.х13мм
31.52лв.
без ДДС: 26.27лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 51610035
  • Тегло: 1.00кг.

СОЛА ролетка VIDEOFLEX VF 3м.х13мм


При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като нивелири,мастари,чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти.


СОЛА ролетка videoflex vf 3м.х13мм

Професионални Ръчни Инструменти - Инструменти Sola, Инструменти Сола на достъпни цени от Професионал - складове за строителни материали.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.