Меню
Кошница

Мастар нивелир с дръжка 100 см. ориент

Мастар нивелир с дръжка 100 см. ориент
Мастар нивелир с дръжка 100 см. ориент
14.59лв.
без ДДС: 12.16лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 51600024
  • Тегло: 1.00кг.
мастар нивелир с дръжка 100см.ОРИЕНТ.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти.

Мастар нивелир с дръжка 100 см. ориент

Точни и надеждни Измервателни Уреди и Ел. материали на супер цени от Професионал - магазин за строителни материали онлайн.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.