Меню
Кошница

Маламашка пик 32 см. права пруж.ст.

Маламашка пик 32 см. права пруж.ст.
Маламашка пик 32 см. права пруж.ст.
5.95лв.
без ДДС: 4.96лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 2100046
  • Тегло: 1.00кг.
маламашка ПИК 32см.права пруж.ст..  При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета. Предлагаме богата гама ръчни инструменти като маламашки,бъркалки,чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти.

Маламашка пик 32 см. права пруж.ст.

Разнообразни Ръчни Инструменти - Инструменти за Зидария, Инструменти за Мазилка, Мистрии, Маламашки, Шпакли, Канчоци, на трайно ниски цени от Професионал - магазин за строителни материали на едро.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.