Меню
Кошница

Фаянс рея вълни бежова 25x50

Фаянс рея вълни бежова 25x50
Фаянс рея вълни бежова 25x50
27.00лв.
без ДДС: 22.50лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 5913
  • Тегло: 1.00кг.

фаянс  РЕЯ ВЪЛНИ БЕЖОВА 25x50.Голямо разнообразие на цветове и размери гранитогрес, теракот и стенни плочки за Вашите баня, дневна, коридор, градина или тераса на световноизвестната фирма Кай Груп.


Фаянс рея вълни бежова 25x50

Стилни, изчистени и нежни неутрални нюанси, които пасват както на малки, така и на големи помещения Серия РЕЯ, Rhea, FIORE, Фаянс и Гранитогрес и Теракота за баня от ФИОРЕ, Серии Плочки за Бани на супер цени от Професионал - магазин за строителни материали онлайн.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.