Меню
Кошница

Четка 70мм. дървена дръжка платиниум про

Четка 70мм. дървена дръжка платиниум про
Четка 70мм. дървена дръжка платиниум про
25.38лв.
без ДДС: 21.15лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: AN130470
  • Тегло: 1.00кг.

четка 70мм дървена дръжка ПЛАТИНИУМ ПРО При нас ще намерите всякакви инструменти за бояджииството - валяци, четки, тиксо за облепяне, найлон за покриване при боядисване.


Четка 70мм. дървена дръжка платиниум про

Широка гама от продуктите на Анза в категорията Бои и Мазилки на разумни цени от Професионал - магазин за строителни материали online.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.