Меню
Кошница

Тоалетен капак егейс др.

Тоалетен капак егейс др.
Тоалетен капак егейс др.
14.39лв.
без ДДС: 11.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 90190
  • Тегло: 1.00кг.

тоалетен капак егейс Драгоево


Санитарни изделия от пластмаса – мивки, тоалетни казанчета, тоалетни седалки и капаци в различни цветове на фирма „Санитапласт” АД.


Тоалетен капак егейс др.

Всичко за банята - Капаци за тоалетни, Казанчета, Арматура за казанчета, Санитарен Фаянс на конкурентни цени от Професионал - online магазин за строителни материали.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.