Меню
Кошница

Лед лента 60/1 жълта 3528

Лед лента 60/1 жълта 3528
-50 %
LED лентите (ЛЕД ленти) са все по-чест избор за осветление поради голямата гъвкавост, която осигуряват, както и заради възможността за монтаж на трудно достъпни места.
За постигане на по-забележителни ефекти тип "скрито осветление" в окачени тавани, стени, коридори - гъвкавите светодиодни ленти са идеалното решение.

По-мощните модели ЛЕД ленти, могат да бъдат използвани дори за изграждане на основно осветление, а за постигането на красиви ефекти, могат да се използват не толкова мощни.
Лентите са с различна дължина според нужди ви. Отделно се предлага и необходимото захранване за съответната дължина на лентата.

Скрито осветление с LED лента
LED лентата позволява да създадете впечатляващи интериорни ефекти чрез изграждането на така нареченото скрито осветление.
Лед лента 60/1 жълта 3528
1.39лв.
2.79лв.
без ДДС: 1.16лв.
  • Наличност: В наличност
  • N: 430003
  • Тегло: 1.00кг.
ЛЕД лента 60/1 ЖЪЛТА 3528. Богато разнообразие от електроматериали. Всичко необходимо за цялостно изграждане на ел.инсталация - кабели и проводници, предпазители, разклонителни и конзолни кутии. Предлагаме различни видове, контакти, ключове, щепсъли, фасунги и разклонители. При нас може да намерите също и всичко за ЛЕД осветлението, енергоспестяващи крушки и осветителни тела.

Лед лента 60/1 жълта 3528

Надеждни ел. Материали - Лед Ленти за Осветление на Топ цени от Професионал - склад за строителни материали на едро.

Строителна борса ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД  е основана през 2000 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро със Строителни материали на конкурентни цени. Ние осигуряваме разнос и логистика в Централна и Североизточна България със собствен транспорт с централен склад - гр. Велико Търново.
При покупка от онлайн магазина предлагаме доставка до всяко населено място в България чрез куриер.
Като надежден, доказан във времето и сигурен партньор предлагаме част от продукцията на български производители директно на заводски цени!

При избор и покупка на цялостни Системи за Топлоизолация осигуряваме доставка от складови бази в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Русе, Перник, Благоевград, Враца, Монтана и др.


profesional.bg Ви уведомява, че е възможно разминаване в цветовете в зависимост от устройството, от което разглеждате продукта.